
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου η εκδήλωση του υποκαταστήματος της Coface στην Ελλάδα.
Η εκδήλωση είχε σκοπό να παρουσιάσει το έργο της εταιρείας και να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της για την εμπιστοσύνη τους.
Ακολουθήστε μας στο Google News
Η επικεφαλής του υποκαταστήματος, κα Μαρία Παπαζαρκάδα, στην ομιλία της παρουσίασε την δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας και αναφέρθηκε στις ενεργές δράσεις στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Η κα Παπαζαρκάδα τόνισε τα οφέλη που προσφέρει η Coface στις επιχειρήσεις, όπως την πρόληψη του πιστωτικού κινδύνου, την προστασία της ρευστότητας των επιχειρήσεων, την ενίσχυση και την ανάπτυξη των εργασιών.
H Coface έχει ήδη περισσότερες από 300 επιχειρήσεις ασφαλισμένες σε Ελλάδα και Κύπρο που αντιπροσωπεύουν ένα ασφαλισμένο ποσό που ξεπερνά τα 10 δις. ευρώ. Το ελληνικό υποκατάστημα είναι ένα από τα πλέον αναπτυσσόμενα στον κόσμο, αφού ο κύκλος εργασιών αγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ, εκπροσωπώντας το 16% της αγοράς πιστώσεων στην Ελλάδα.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν συνεργάτες της εταιρείας, στελέχη επιχειρήσεων και οικονομικοί & πολιτικοί παράγοντες της χώρας.
Φωτογραφία : Στιγμιότυπο απο την εκδήλωση και την παρουσίαση από την κα Μαρία Παπαζαρκάδα