Το κράτος τους τιμωρεί γιατί είχαν ιδιωτική ασφάλιση και δεν τους αποζημιώνει ως πληγέντες από πλημμύρα!

Ενώ το κράτος δεν έχει λάβει καμία πρόνοια για την προώθηση της ιδιωτικής ασφάλισης και την συνεργασία μαζί της, για ασφαλιστικές αποζημιώσεις από πλημμύρες και φυσικές καταστροφές, επιχειρεί να καρπωθεί τα οφέλη για όσους είχαν προνοήσει να ασφαλιστούν.
Και αυτό συμβαίνει στη Σύμη και τις καταστροφές που προκλήθηκαν πριν δύο βδομάδες στο ακριτικό νησί από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.
Οπως αναφέρει δημοσίευμα στην ιστοσελίδα dimokratiki.gr όσοι έχουν ιδιωτική ασφάλιση δεν θα αποζημιωθούν
Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει μεταξύ άλλων :
Το κλιμάκιο ελέγχου από τα συναρμόδια Υπουργεία έκανε αυτοψία στο νησί αμέσως μετά το άνοιγμα των ουρανών της 13ης Νοεμβρίου. Το κλιμάκιο πέρασε, είδε, κατέγραψε σε γενικές γραμμές τα οφθαλμοφανή και αποχώρησε Λίγες ημέρες μετά, οι πληγέντες ιδιώτες και επιχειρηματίες ενημερώθηκαν ότι «θα πρέπει να δηλώσουν εάν οι επιχειρήσεις τους ή τα σπίτια τους είναι ασφαλισμένα σε ιδιωτικές, ασφαλιστικές εταιρείες κι αν “ναι” θα πρέπει η ασφαλιστική εταιρεία να ενημερώσει εγγράφως για το ύψος της αποζημίωσης που θα καταβάλει».
Εκείνο που έχει γίνει γνωστό προς τους πληγέντες της Σύμης είναι το εξής:
«Οσοι είναι ασφαλισμένοι και λάβουν αποζημίωση από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές, δεν θα αποζημιωθούν από το κράτος».
Ο παραλογισμός σε όλη του τη διάσταση. Οσοι θέλησαν να έχουν μια πρόσθετη βοήθεια σε περίπτωση προβλήματος, τώρα τιμωρούνται.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *