«Το μέλλον εξαρτάται από την απόφαση που λαμβάνουμε στο παρόν!»

Αυτό είναι το μότο της κ. Γεωργίας Καρνέζη, Ασφαλιστικής Συμβούλου και ιδιοκτήτριας του ασφαλιστικού ιστότοπου Insurancetime.gr.

Η κ. Καρνέζη δραστηριοποιείται στο χώρο των Ατομικών & Επιχειρηματικών Ασφαλειών από το 1995 «με το να ζεί εκεί που ζείτε, να εργάζεται εκεί που εργάζεστε, πετυχαίνοντας τους στόχους και τα όνειρά σας», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Είναι πιστοποιημένη Ασφαλιστικός Σύμβουλος Διαχείρισης Ατομικών & Επιχειρηματικών Κινδύνων με 27+ ετών εμπειρία στον ασφαλιστικό χώρο σε συνεργασία με την Interamerican και εξατομικεύεται στους κυριότερους  και πιο σημαντικούς  ασφαλιστικούς κλάδους, όπως  στην Ασφάλεια Υγείας, Πυρός, Αστικής Ευθύνης, Αυτοκινήτου καθώς και στις Ομαδικές Ασφαλίσεις επιπροσθέτως των περιουσιακών στοιχείων μικρομεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων. 

Ως Ειδικός Διαχείρισης Κινδύνων & Σύμβουλος B2B/B2C, εξειδικευμένη σε ιδιωτικούς και εταιρικούς επιχειρηματικούς λογαριασμούς, έχει συνεργαστεί με  εμπορικές εταιρείες διαφορετικών κλάδων της αγοράς, κορυφαία στελέχη και CEO. Από το 1995 έχει συνεργαστεί με περισσότερους από 1300 πελάτες Λιανικής, 50 Εταιρικούς Πελάτες & 5 Οργανώσεις.

Με γνώμονα την εμπειρία, το know-how αλλά κυρίως τις μαρτυρίες ικανοποιημένων πελατών της, η Insurancetime αποτελεί πλέον μια σύγχρονη, αναγνωρισμένη και δυναμικά αναπτυσσόμενη επιχειρηματική μονάδα στον χώρο των ελληνικών ασφαλίσεων.

Η φήμη της Insurancetime βασίζεται στην αξιοπιστία και στην εντιμότητα. H διαφορά της έγκειται στις Αποτελεσματικές Συμβουλές, στο Ποιοτικό Service και στην Eμπειρία 27+ στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης. Μέλημά του Insurancetime και της κ. Καρνέζη προσωπικά είναι: «Να βοηθήσουμε να εξασφαλίσετε, μέσω της γνώσης και της εμπειρίας μας, στο μέτρο του δυνατού τις επιθυμίες σας αλλά και να νιώσετε τη σιγουριά ότι έχετε έναν επαγγελματία Σύμβουλο που είναι δίπλα σας όχι μόνο στην ανάληψη του κινδύνου αλλά και στην αποζημίωση.”

Η κ. Γεωργία Καρνέζη διαθέτει τις κάτωθι πιστοποιήσεις, ενώ τα έτη 2006/7 έχει λάβει βραβεύσεις για τις ασφαλιστικές της επιδόσεις στις Γενικές Ασφαλίσεις.

1998 – INTERTRUST Διάθεση Μεριδίων των Αμοιβαίων Κεφαλαίων Ιnteramerican

2014 – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ –ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Γραπτές εξετάσεις) – Επίπεδο Δ’- Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για την προώθηση Ασφαλίσεων Ζωής συνδεόμενες με επενδύσεις

2015 – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ –ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Γραπτές εξετάσεις) – Επίπεδο Γ’- Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για την παροχή υπηρεσιών Μεσίτη ασφαλίσεων & Αντασφαλίσεων

2015 – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ –ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Γραπτές εξετάσεις) – Επίπεδο Β’- Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για την παροχή υπηρεσιών Πράκτορα Ασφαλίσεων & Αντασφαλίσεων

2015 – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ –ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Γραπτές εξετάσεις) – Επίπεδο A’ – Άδεια ασκήσεως για την παροχή υπηρεσιών Ασφαλιστικού Συμβούλου & Συντονιστή Ασφαλιστικού Συμβούλου

2017 – ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ (Γραπτές εξετάσεις) – Επίπεδο Ε’: Επάρκεια για διάθεση μεριδίων ή μετοχών ΟΣΕΚΑ ή άλλων οργανισμών συλλογικών επενδύσεων

Επιθυμία της κ. Καρνέζη είναι να γίνει ‘’η δική σας Ασφαλιστικός Σύμβουλος’’ που μέσω  της δική της γνώσης του αντικειμένου και της εξατομικευμένης πληροφόρησης, να σας βοηθήσει να νιώσετε  την ασφάλεια που χρειάζεστε, εκπληρώνοντας τις δικές σας επιθυμίες και τα όνειρά σας!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο insurancetime.grΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *