Το μήνυμα του Στ. Κωνσταντά για την συμφωνία πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής στη CVC Capital

Τo μήνυμα που έστειλε την περασμένη Παρασκευή ο Σταύρος  Κωνσταντάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής ασφαλιστικής,  στους συνεργάτες του δικτύου της εταιρίας  μετά την ανακοίνωση της Εθνικής Τράπεζας για την συμφωνία  με τη CVC Capital 

“Αγαπητοί συνεργάτες,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι σήμερα 26/03/2021 στις 17:30,  ανακοινώθηκε από την  ΕΤΕ, η σύναψη δεσμευτικής συμφωνίας μεταβίβασης ποσοστού 90,01% του μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής Ασφαλιστικής στο CVC Capital Partners’ Fund VII.

Η Εταιρία μας εισέρχεται σε αυτήν την μεταβατική περίοδο, μέχρι την τυπική ολοκλήρωση της συναλλαγής, με ισχυρά Οικονομικά, Εποπτικά, Παραγωγικά και Ποιοτικά αποτελέσματα με κλείσιμο 2020 και με τα στοιχεία του πρώτου διμήνου 2021.

Όλα αυτά τα στοιχεία, εν μέσω αβέβαιου οικονομικού περιβάλλοντος, είναι κατόρθωμα όλων, πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για αυτά και αποτελούν παρακαταθήκη για το μέλλον.

Είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί, Εργαζόμενοι, Συνεργάτες και Διοικητική Ομάδα, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε ήρεμοι και απερίσπαστοι, για να παραμείνει η Εταιρία Ηγέτης της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς.

Ευχαριστώ,

Στ. Κωνσταντάς Δ/νων ΣύμβουλοςΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *