Το νέο ιδιόκτητο σύγχρονο κτήριο της ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α. στο Μαρούσι

Σε ελπιδοφόρο και εορταστικό κλίμα, όπου επικρατούσε η δυναμική της ανανέωσης και της προσδοκίας για μια ακόμη πιο επιτυχημένη νέα δεκαετία, έγινε ο αγιασμός του νέου κτηρίου που στεγάζει τα γραφεία της ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α. στο Μαρούσι

Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική λειτουργεί πλέον στη νέα της διεύθυνση, Βας. Σοφίας 10 στο Μαρούσι, σε ένα σύγχρονο, ιδιόκτητο κτήριο, το οποίο πληροί όλες τις προδιαγραφές για να υποστηρίξει τη συνεχή ανάπτυξη της εταιρίας.

Την εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό και την ομιλία του ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνοντας Σύμβουλος της εταιρίας, κ. Δημήτριος Α. Χριστοδουλιάς, ενώ ακολούθησε η ομιλία του προέδρου του Δ.Σ. κ. Παύλου Γ. Καρακώστα.

Ο κ. Δ. Χριστοδουλιάς ευχήθηκε υγεία και ευημερία, ενώ μετέφερε την βαθιά ικανοποίηση και αισιοδοξία του για το παρόν και το μέλλον της εταιρείας. Επισήμανε πως το 2020 ξεκινάει δυναμικά για την Εταιρεία, την βρίσκει άκρως ανανεωμένη και με έντονα δημιουργική προοπτική. Τόνισε πως το 2019 αποτέλεσε για τη ΔΥΝΑΜΙΣ το πιο κερδοφόρο έτος από την ίδρυση της εταιρίας, το 1977, δίδοντας τα εύσημα στο δυναμικό που συνεχώς εμπλουτίζεται με νέους ανθρώπους υψηλού επιπέδου κατάρτισης και οι οποίοι αποτελούν το εχέγγυο για τη συνέχιση της πολυετούς, επιτυχημένης πορείας της εταιρίας.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική, κ. Παύλος Γ. Καρακώστας, ευχαρίστησε όλο το ανθρώπινο δυναμικό για τις προσπάθειές του κατά την χρονιά που πέρασε, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον της εταιρίας λέγοντας ότι τα καλύτερα έπονται.

Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ενώ η βραδιά ολοκληρώθηκε με δείπνο σε γνωστό εστιατόριο, σε οικογενειακό κλίμα χαράς.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *