“Το παιδί είναι ιερή υποχρέωση”, δηλώνουν γονείς σε πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη από την EurolifeERB Ασφαλιστική


Στη Eurolife ERB Ασφαλιστική οι συνεργάτες μας είναι μια από τις πιο σημαντικές επενδύσεις μας και γι’ αυτό φροντίζουμε να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τους, να ανταποκρινόμαστε στα αιτήματά τους και να υποστηρίζουμε την ανάπτυξή τους με κάθε δυνατό τρόπο.

7857856Σε αυτό το πλαίσιο, η Γενική Διεύθυνση Πωλήσεων και Εκπαίδευσης συνεχίζοντας να παρέχει εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ενδιαφέροντος στους συνεργάτες της, πραγματοποίησε Ημερίδα με θέμα «Αποταμίευση και Σύνταξη στα Ελληνικά νοικοκυριά» και βασικούς εισηγητές την κα Αγνή Μαριακάκη – Κοινωνική Ψυχολόγο / Επιχειρησιακή Ερευνήτρια και τον κ. Λεωνίδα Σίδερη, Διευθυντή Δικτύων Πωλήσεων της EurolifeERB Ασφαλιστικής.
«όσο πιο δύσκολες οι συγκυρίες, τόσο περισσότερο σκέπτεται ο γονιός ότι πρέπει να κάνει κάτι για το παιδί του»
Το ιδιαίτερο επίκαιρο θέμα της Ημερίδας παρακολούθησαν περίπου 200 συνεργάτες της EurolifeERB Ασφαλιστικής στο Ξενοδοχείο AthensLedraHotel.
Στην Ημερίδα παρουσιαστήκαν τα αποτελέσματα εξειδικευμένης Ποιοτικής Έρευνας που πραγματοποίησε η Eurolife ERB Ασφαλιστική, σε συνεργασία με την εταιρεία MindSearch.
Ta θέματα που παρουσιαστήκαν και αναλύθηκαν αφορούσαν στην πρόνοια του Έλληνα καταναλωτή ως προς τη σύνταξη του, αλλά και στην ανάγκη αποταμίευσης για τα παιδιά.
H κύρια Μαριακάκη με την ιδιότητα της ως Κοινωνική Ψυχολόγος κατά τη διάρκεια της Ημερίδας παρουσίασε ανάλυση αναφορικά :
• με το πόσο συνειδητοποιημένοι είναι οι καταναλωτές ως προς την αναγκαιότητα δημιουργίας κεφαλαίου – αποταμίευσης
• Τις προτεραιότητες που θέτει ο πελάτης στη σημερινή συγκυρία
• την πιθανή πρόθεση δημιουργίας κεφαλαίου σύνταξης
Έντονο ενδιαφέρον έδειξαν οι συμμετέχοντας σε βασικό εύρημα της έρευνας που αφορά στην υψηλή συνειδητοποίηση της ανάγκης φροντίδας αποταμίευσης για τον σχηματισμό κεφαλαίων για το παιδί. Καταλήγοντας η κ. Μαριακάκη ανέφερε ότι η τρέχουσα συγκυρία «εντείνει τον προβληματισμό και δημιουργεί εσωτερικά την ανάγκη να εξασφαλίσει ο γονιός το παιδί του».
Στην συνέχεια ο κος Σίδερης παρουσίασε τις προϊοντικές λύσεις αποταμίευσης που προσφέρει η Eurolife ERB Ασφαλιστικήκαι ιδιαίτερα το προϊόν συσσώρευσης κεφαλαίου KID. Επιπρόσθετα αναφερόμενος στο βασικό εύρημα της έρευνας παρουσίασε τις επικείμενες βελτιώσεις και τις ευελιξίες που πλέον θα παρέχονται στα προγράμματα παιδικής αποταμίευσης της Eurolife ERB Ασφαλιστικής.-Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *