Το σερί των διακρίσεων της NN Hellas από το World Finance, η δεύτερη συνεχόμενη της Eurolife FFΗ και άλλες…με ελληνικό ενδιαφέρον

Πρώτη ανάρτηση στα “Ασφαλιστικά Σφηνάκια” για το 2022 και θα ασχοληθούμε με διακρίσεις ασφαλιστικών εταιριών που μας έρχονται από εκτός Ελλάδος.

Όπως ποστάραμε σε σχετική είδηση, (Αποκλειστικό: Οι ασφαλιστικές εταιρίες από Ελλάδα και Κύπρο που αναδείχθηκαν κορυφαίες από το World Finance) προ μηνός το Περιοδικό World Finance  ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της λίστας  Global Insurance Awards 2021 που περιλαμβάνει δύο ασφαλιστικές εταιρίες  ( μια για τον κλάδο ζωής και μία για τον κλάδο ζημιών) από δεκάδες χώρες στον κόσμο που διακρίθηκαν σύμφωνα με κάποια κριτήρια που θέτει , για οποία μπορεί να διαβάσετε στην σχετική είδηση που λινκάραμε παραπάνω.

Από την Ελλάδα στη λίστα για τις ασφαλιστικές εταιρίες ζωής η NN Hellas λαμβάνει την διάκριση για όγδοη συνεχή χρονιά .

Στις Γενικές Ασφαλίσεις η Eurolife FFH λαμβάνει την σχετική διάκριση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά .

( Στη κεντρική φωτογραφία οι CEO των δύο εταιριών: Αριστερά η Μαριάννα Πολιτοπούλου της ΝΝ Hellas και δεξιά ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου της Eurolife FFH) 

Παράλληλα  εντοπίσαμε και κάποιες διακρίσεις στις χώρες τους από ασφαλιστικές εταιρίες που είναι στην Ελλάδα είτε ως ΕΠΥ ( Ελεύθερη Παροχή Υπηρεσιών)  είτε ως Υποκαταστήματα και σας τις αναφέρουμε: 

Η    CNP Assurances στη Γαλλία ( μητρική της έδρα) στις ασφαλιστικές εταιρίες ζωής. Είναι στη χώρας μας με υποκατάστημα και με εγκατάσταση στην Κύπρο.

Επίσης σε εταιρίες Γενικών Ασφαλίσεων  που έχουν ΕΠΥ στην Ελλάδα διακρίναμε την  GasanMamo Insurance στην Μάλτα και την  Insurance Company Lev Ins AD  στην Βουλγαρία.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *