Το asfalisinet.gr #1 σε οργανική επισκεψιμότητα από αναζήτηση

Στο asfalisinet.gr επικοινωνούμε μόνο online την ασφάλιση και τις ασφάλειες στην Ελλάδα .Σε μια σύγκριση που κάνει η ανεξάρτητη πλατφόρμα μέτρηση της επισκεψιμότητας των site το alexa.com και με σύγκρισης που κάνει η ίδια η εφαρμογή χωρίς να επιλέγουμε εμείς τα ομοειδή site μας δίνει επισκεψιμότητα από οργανική αναζήτηση 66.7% (χθεσινά στοιχεία) Δείτε την εικόνα και το λινκς εδώ  για επαλήθευση.

 

(Τα στοιχεία αυτά μεταβάλλονται τακτικά όπως προκύπτουν με βάση τον μέσο όρο των τελευταίων 90 ημερών) 

Σύμφωνα πάντα με την ίδια ανεξάρτητη πλατφόρμα και σε ποιοτικά στοιχεία το asfalisinet.gr υπερτερεί έναντι άλλων ομοειδών site. Έχουμε μέσο όρο  δύο προβολές σελίδων  ανά χρήστη, μέσος χρόνος παραμονής στο site 2 , 35 λεπτά και 70.9% εγκατάλειψη ( μη συνέχισης της περιήγησης ) Οταν σε ομοειδή site ο χρόνος παραμονής είναι 1-1,5 λεπτά , μια και κάτι σελίδα προβολής ανά επισκέπτη και εγκαταλείψεις πάνω από 80%.

Αυτό δείχνει και  τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της ενημέρωσης που κάνουμε εδώ με κορυφαία εμπειρία χρήστη και υψηλού επιπέδου διαφημιστικές υπηρεσίες για τους διαφημιζόμενους.

Στην διαφήμιση λειτουργούμε ως vortal και όχι portal μια και το αντικείμενο και το περιεχόμενο μας είναι θεματικό. Έτσι δεν βάζουμε μπανεροταπετσαρίες και έχουμε σταθερές θέσεις για όλες τις σελίδες και όχι μόνο στο home page λαμβάνοντας υπόψη ότι το 60%-70% επισκεπτών μας ( αλλά και γενικά )  είναι από κινητές συσκευές.

Κάνουμε μόνο ασφαλιστική ενημέρωση και όχι ενημέρωση για “ασφάλιση και περί ανέμων και υδάτων”, με σκόρπιες οικονομικές, πολιτικές ειδήσεις ( copy paste δηλ δελτίων τύπου) δεν έχουμε τσελεμεντέδες, ταξιδιωτικές , περιηγητικές ιστορίες κλπ!  

Το περιεχόμενό μας είναι ειδήσεις για την ασφάλιση, τις ασφάλειες, τις υπηρεσίες υγείας , την τεχνολογία και παραπλήσια θέματα που ενδιαφέρουν ένα τμήμα των αναγνωστών μας που είναι οι επαγγελματίες της ασφάλισης. Όπως επίσης και χρηστικές πληροφορίες για την ασφάλιση και τις ασφάλειες που αφορούν του χρήστες της ασφάλισης.

Και όπως πάντα με όλες τις ειδήσεις και τις πληροφορίες χωρίς αποκλεισμούς και σκοπιμότητες Αυτό είναι που κάνει την διαφορά όταν θέλεις να έχεις ένα άρτιο ενημερωτικό προϊόν με “Ο,τι συμβαίνει στην ασφάλιση και τις ασφάλειες” 

Βέβαια  σε μηνιαία βάση επικαιροποιούμε τα στατικά των επισκέψεων στο asfalisinet.gr από μέτρηση realtime Google Analytics  για την οποία μπορεί να ενημερώνεστε στο  Mediakit  Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *