Το Cloud Protection + “διαβατήριο” ασφάλισης σε Allianz και Munich Re από διαδικτυακούς κινδύνους

Η Allianz Global Corporate & Speciality (AGCS), εταιρικός ασφαλιστής της Allianz SE και η  παγκόσμια αντασφαλιστική Munich Re έχουν αναπτύξει από κοινού μια νέα εμπορική ασφαλιστική λύση από κινδύνους  στον κυβερνοχώρο απλοποιώντας την ασφαλιστική διαδικασία εφαρμογής και αξιολόγησης κινδύνων.

Η λύση, ονομάζεται Cloud Protection + και έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για πελάτες του Google Cloud που είναι εγγεγραμμένοι στο νέο Πρόγραμμα Προστασίας Κινδύνων της Google, το οποίο αποτελείται επίσης από ένα νέο εργαλείο που βοηθά στον προσδιορισμό της επικινδυνότητας του πελάτη στο cloud.

Το Cloud Protection +, θα προσφέρεται  στους πελάτες, με την επιφύλαξη της επιλεξιμότητας από τον ασφαλιστή , ενός νέου τύπου προστασίας από συμβάντα στον κυβερνοχώρο στο δικό τους εταιρικό περιβάλλον, καθώς και συμβάντα που σχετίζονται με το Google Cloud.

Αρχικά θα κυκλοφορήσει για χρήστες του Google Cloud με έδρα τις ΗΠΑ, ενώ στο σχεδιασμό είναι να επεκταθεί,  σε μεταγενέστερη ημερομηνία, παγκόσμια .Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *