Το IFAAcademy στην Αμερικανική τηλεόραση

Ο Founder & CEO του IFAAcademy, Παναγιώτης Λελεδάκης, στα πλαίσια της ανάπτυξης του παραρτήματος του οργανισμού στην Αμερική , βρέθηκε τον περασμένο μήνα στην Νέα Υόρκη. 

Κατά τη διάρκεια της παραμονή του, ο κος Λελεδάκης είχε την τιμή να προσκληθεί να δώσει συνέντευξη στο αμερικανικό κανάλι NG TV, στην εκπομπή με τίτλο ¨Greeks making a difference around the world” ως ένας από τους Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται παγκοσμίως μέσω επιτυχημένων startups. 

Με θέα το Manhattan μίλησε για το IFAAcademy, τη σύλληψη της ιδέας, την ανάπτυξη του project, τη συνολική πορεία μέχρι σήμερα, καθώς και για τους προσεχείς στόχους και το όραμα για μια διεθνή επέκταση!

Μέσα σε 5 έτη το IFAAcademy σημειώνει ήδη 2 στρατηγικές συνεργασίες με παγκόσμιους οργανισμούς στην Αμερική και με βραβεία καινοτομίας από μεγάλους αναγνωρίσιμους οργανισμούς όπως το MIT,  Start Europe awards κ.α., φιλοδοξώντας τη συνεχή ανάπτυξή του σε νέες ασφαλιστικές αγορές διεθνώς.

Οι Έλληνες μπορούν να κάνουν την διαφορά σε παγκόσμιο επίπεδο! 

Μέσω τέτοιων κινήσεων επίσης προάγεται διαρκώς η εξωστρέφεια του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης και τίθενται οι βάσεις για την αναβάθμιση του ρόλου του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή παγκοσμίως!

Η ανοδική πορεία αυτής της ελληνικής προσπάθειας είναι αξιοσημείωτη και το ταξίδι προς την υλοποίηση των στόχων και του οράματος της ομάδας της εταιρίας αναμένεται μεγάλο και συναρπαστικό!

Δείτε στο σύντομο video το trailer της συνέντευξης Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *