Το Webinar του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και της Ένωσης Ελλήνων Financial Planners

Η Ένωση των Ελλήνων Financial Planners σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, διενήργησαν δωρεάν Webinar για το σύνολο των επαγγελματιών του επιμελητηρίου με θέμα:          Αποφύγετε τους οικονομικούς κινδύνους της επιχείρησής σας με σωστό σχεδιασμό. Τα 5 «πρέπει»

Την διαδικτυακή εκδήλωση χαιρέτησαν ο πρόεδρος του ΕΕΑ και της ΚΕΕΕ κ. Χατζηθεοδοσίου και ο ΓΓ του ΕΕΑ και πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης κ. Γαβαλάκης, ενώ ομιλητές ήταν ο πρόεδρος της HFPA κος Λουκάς Τουρνατζής και η αντιπρόεδρος της HFPA κα Ευφροσύνη Στουργιώτου.

Στην συνέχεια εξελίχθηκε το webinar αποσκοπώντας στο να δώσει μια πρώτη ιδέα στους επαγγελματίες και του επιχειρηματίες σχετικά με το πως μπορούν να σχεδιάσουν καλύτερα και κυρίως ασφαλέστερα το μέλλον της επιχείρησής τους και κατ’ επέκτασιν το δικό τους.

Από τους εισηγητές τονίστηκε ότι, σε έρευνα που διεξήγαγαν σε επαγγελματίες – επιχειρηματίες της αγοράς, διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν κάποια σημαντικά στοιχεία που, ανεξάρτητα από την πορεία της οικονομίας, τους προβληματίζουν και τους ανησυχούν. Αυτά είναι το άγχος και ο φόβος του αναπάντεχου, του κινδύνου που αν έρθει μπορεί να καταστρέψει επιχείρηση και ζωές!

Επειδή στη ζωή, κανείς δεν σχεδιάζει να αποτύχει, αλλά αποτυγχάνει πολλές φορές να σχεδιάσει, ο στόχος του webinar, ήταν να καταδείξει στους επαγγελματίες και επιχειρηματίες μέλη του Επιμελητηρίου, την αξία και το όφελος του σωστού σχεδιασμού.

Ενός σχεδιασμού, που μεταξύ άλλων,  αποτιμά με ακρίβεια το σήμερα, θέτει τους στόχους της επιχείρησης, το χρονοδιάγραμμα επίτευξης και αναζητά τα κατάλληλα εργαλεία για να αποτρέψει τους κινδύνους που την απειλούν. Για τον επιχειρηματία, σχεδιασμός, σημαίνει καλύτερες και σοφότερες οικονομικές αποφάσεις για τη συνέχεια και το μέλλον της επιχείρησής του και τη ζωή τουΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *