Τριπλή “Dynamis” πρόταση στην ασφάλιση Καταστημάτων-Γραφείων-Επαγγελματικών Χώρων

Νέα, σύγχρονη και απόλυτα στοχευμένη πρόταση στην ασφάλιση γραφείων,  καταστημάτων, ιατρείων και γενικότερα χώρων στέγασης επαγγελματικών δραστηριοτήτων, καταθέτει στην αγορά η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική. 

Η εταιρεία με γνώμονα τις καθημερινές ανάγκες, δημιούργησε τρία πακέτα ασφάλισης: το Dynamis Store Premium, το Dynamis Store Loan και το Dynamis Store  Flex, τα οποία διαφοροποιούνται σε ειδικές καλύψεις ανάλογα με την χρήση του ακινήτου, αλλά όμως έχουν ως κοινή βάση να καλύπτουν κάθε ανάγκη και απαίτηση του επαγγελματία.    

Τα προγράμματα, είναι εμπλουτισμένα με καλύψεις προκειμένου να αποτελούν την σίγουρη επιλογή για σωστή ασφαλιστική προστασία, προσφέρουν διευρυμένες καλύψεις, ευνοϊκότερους όρους, μεγαλύτερα όρια καλύψεων και χαμηλότερες απαλλαγές σε συνδυασμό με εξαιρετικά ανταγωνιστικά ασφάλιστρα.  

Με τα νέα προγράμματα ασφάλισης επιχειρήσεων η ΔΥΝΑΜΙΣ προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων στον κλάδο περιουσίας, έχοντας πλέον για κάθε χρήση, πακέτο Premium, με μηδενικές ή χαμηλές απαλλαγές, Loan, για ενυπόθηκα με την κάλυψη σεισμού, Flex για βασική κάλυψη με την ευελιξία να προστεθούν καλύψεις.

Ήδη η εταιρεία με εγκύκλιό της ενημέρωσε τους συνεργάτες της αναλυτικά για τα συγκεκριμένα προγράμματα και τα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα, τεκμηριώνοντας ότι αποτελούν ένα νέο σημαντικό προνομιακό “εργαλείο” ανάπτυξης των εργασιών τους. 

Όπως δήλωσε η κα. Α. Κριτσωτάκη,  Τεχνική Υποδιευθύντρια & Προϊσταμένη Ζημιών Λοιπών Κλάδων της ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α. «Η εταιρεία μας με γνώμονα τη σωστή ασφάλιση των πολιτών, βελτιώνει διαρκώς τα προγράμματά της. Στόχος μας είναι να δίνουμε την καλύτερη, πληρέστερη  και συμφέρουσα για τους ασφαλισμένους μας λύση. Ο εμπλουτισμός των ασφαλιστικών προγραμμάτων μας, αναβαθμίζει τις παροχές τους, ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ασφαλιστικές ανάγκες. Αποδεικνύουμε καθημερινά και στους συνεργάτες και στους ασφαλισμένους μας ότι η ΔΥΝΑΜΙΣ βρίσκεται κοντά τους, από την ασφαλιστική πρόταση έως και την αποζημίωση.»

ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Dynamis Store Premium

Το κορυφαίο των προγραμμάτων, Dynamis Store Premium, είναι το πλήρες πρόγραμμα για γραφεία, ιατρεία ή καταστήματα. Περιλαμβάνει πληθώρα καλύψεων με σημαντικές καλύψεις όπως: Διερευνητικές Εργασίες, Άντληση Υδάτων, Έξοδα φύλαξης, Έξοδα αρχιτεκτόνων μηχανικών, Όρος Πρόνοιας, Νεοαποκτηθέντα, Φωτεινές επιγραφές, Hold Up, Sprinklers, Αλλοίωση εμπορευμάτων, Επίδομα Διακοπής Εργασιών κ.τ.λ. ανάλογα με την χρήση. 

Dynamis Store Loan

Το Dynamis Store Loan αφορά αποκλειστικά σε επιχειρήσεις με ενυπόθηκο ενδιαφέρον, περιλαμβάνει όλες τις απαιτούμενες από την δανειοδότρια τράπεζα, καλύψεις, μεταξύ των οποίων και την κάλυψη του σεισμού ενώ είναι εμπλουτισμένο και με πληθώρα καινοτόμων καλύψεων οι οποίες αφορούν ζημιές από  «ταραχές», «ύδατα», και περιλαμβάνουν και έξοδα πυρόσβεσης, έξοδα μηχανικών, αστική ευθύνη πυρκαγιάς κ.α.

Dynamis Store Flex

Το Dynamis Store Flex αποτελεί τη βάση για ένα πλήρως εξατομικευμένο πρόγραμμα στο οποίο μπορούν να προστεθούν και να αφαιρεθούν πακέτα καλύψεων σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία -επιχειρηματία.  

Όλα τα προγράμματα φιλοξενούνται στην πλατφόρμα Dynamis Navins Web, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους συνεργάτες της εταιρείας προκειμένου να διευκολυνθούν στην εργασία του.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *