Τ Η Ι Ν < 33rd Thessaloniki Insurance Conference «Η Ασφαλιστική διαμεσολάβηση την επόμενη δεκαετία»

Για 9η συνεχόμενη χρονιά η Insurance Innovation και το insuranceforum.gr ανακοινώνουν τη διεξαγωγή του ετήσιου Thessaloniki Insurance Conference και της 1st  Insurance Career Day.

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020, 16.00 – 21.00 *Porto Palace Hotel Thessaloniki (26ης Οκτωβρίου 65)*
Το 33rd Thessaloniki Insurance Conference αποτελώντας πια θεσμό για την ετήσια συνάντηση της ασφαλιστικής αγοράς της Β. Ελλάδος επιστρέφει με μία ανατρεπτική και πλήρως ανανεωμένη ατζέντα και με υψηλού επιπέδου ομιλητές. Με σύνθημα και διακριτικό τίτλο το Τ Η Ι Ν <, το φετινό ασφαλιστικό συνέδριο καλεί τους επαγγελματίες του χώρου να σκεφτούν για τις ανάγκες του κλάδου και να οραματιστούν το επάγγελμά τους σε μία νέα δεκαετία. Καλεί επίσης, όσους θέλουν να ασχοληθούν με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση να σκεφτούν τις δυνατότητες και τις προοπτικές της.

Με την έλευση της νέας δεκαετίας, ο ασφαλιστικός κλάδος καλείται να συμβάλει στην περεταίρω ανάπτυξη της ασφαλιστικής συνείδησης των καταναλωτών αλλά και στην ενημέρωση των επιχειρηματιών. Ταυτόχρονα, οι προκλήσεις αλλά και οι ευκαιρίες που ανοίγονται είναι ακόμη πιο μεγάλες και απαιτούν πιο διεξοδική ενημέρωση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών για τα προϊόντα και τις τάσεις στην ασφαλιστική αγορά. 

Νέα ασφαλιστικά προϊόντα, νέες τεχνικές πωλήσεων και marketing για τις ασφαλιστικές επιχειρήσεις, νεοφυείς ιδέες για τον ασφαλιστικό κλάδο αλλά και απόψεις ανθρώπων της αγοράς θα αποτελέσουν τον κορμό του προγράμματος του 33rd Thessaloniki Insurance Conference, όπου σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες θεματικές εκδηλώσεις θα αποτελέσουν το μεγαλύτερο ασφαλιστικό event της Β.Ελλάδος.

Για δεύτερη φορά κατά τη διάρκεια του 33rd Thessaloniki Insurance Conference θα υπάρχουν παράλληλες παρουσιάσεις με ελεύθερη είσοδο. Διακεκριμένα στελέχη από εταιρείες τεχνολογίας και ασφαλιστικές επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με συμμετέχοντες σε κλειστά group των 25 ατόμων και να ανταλλάξουν απόψεις, αλλά και να δημιουργήσουν τυχόν νέες επαγγελματικές σχέσεις και συνέργειες.

Παράλληλα, για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί η 1st Insurance Career Day, κατά τη διάρκεια της οποίας, όσοι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επαγγελματικά και να ενταχθούν ως μέλη στην Ασφαλιστική Βιομηχανία θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις επαγγελματικές ευκαιρίες που έχουν στη διάθεσή τους.

Οι επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο μοναδικό ασφαλιστικό συνέδριο για τη Β. Ελλάδα και να ενημερωθούν στη διάρκεια των 6 και πλέον ωρών για όλες τις εξελίξεις στον ασφαλιστικό κλάδο, να παρακολουθήσουν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ομιλίες αλλά και να επιδιώξουν επαγγελματικές συνέργειες. 

Τα Συνέδρια του insuranceforum.gr αποτελούν πλέον θεσμό για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, καθώς πραγματοποιούνται συνεχώς από το 2012 σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας με τη συνεργασία των συλλογικών φορέων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και ανασχεδιάζονται συνεχώς, ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρες και χρήσιμες.  

Με το νέο σχεδιασμό και με τη νέα επίκαιρη θεματολογία το 33rd Thessaloniki Insurance Conference φιλοδοξεί για ακόμη μία χρονιά να αποτελέσει τη ναυαρχίδα της ετήσιας ενημέρωσης για όλη την ασφαλιστική αγορά της Β. Ελλάδος.

Χορηγοί Συνεδρίου

Θα ανακοινωθούν σύντομα. 

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί υπό την Αιγίδα των μεγαλύτερων φορέων της χώρας. Θα ανακοινωθούν σύντομα. 

Χορηγοί Επικοινωνίας

Κλαδικά sites: Asfalisinet.gr – insuranceworld.gr – insurance-eea.gr – underwriter.gr

Κλαδικά περιοδικά: insuranceworld

Οικονομικά sites: euro2day.gr – marketnews.gr – reporter.gr – epixeiro.gr

Τοπικά μέσα επικοινωνίας: Θα ανακοινωθούν σύντομα.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τα διαθέσιμα χορηγικά προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Insurance Innovation, email: info@insuranceinnovation.gr, τηλ: 2312201003 (υπεύθυνος  κ. Αριστείδης Βασιλειάδης).Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *