Τo asfalisinet.gr στην κορυφή της ασφαλιστικής ενημέρωσης στην Ελλάδα σύμφωνα και με το similarweb.com

Σήμερα στα “Ασφαλιστικά Σφηνάκια”, που μέσα στο σ/κ θα έχουμε και ολοκληρωμένο το λογότυπο της στήλης, θα “ευλογήσουμε τα γένια μας”. 

Το similarweb.com μια μοναδική εφαρμογή για την συγκριτική μέτρηση της επισκεψιμότητας των web site και όχι μόνο  ( είναι εργαλείο για web marketing,στατιστικά, SEO κλπ) κατατάσσει (για τον προηγούμενο μήνα) το asfalisinet.gr   μέσα στα 13.356 (Country Rank)   πρώτα site (με αναφορά σε Ελλάδα)  της χώρας. Θέση που μας φέρνει από τα πρώτα με συναφή θεματολογία.

Και όταν λέμε θεματολογία εννοούμαι για ασφαλιστικά θέματα και τις προεκτάσεις τους, όχι εκτεταμένη οικονομική ειδησεογραφία κοινωνική, πολιτική. (όχι ότι είναι κακό γι αυτούς που περιλαμβάνουν και αυτά) 

Για κανόνες  Fair Play του ανταγωνισμού δεν  θα σας δώσουμε θέσεις άλλων ομοειδών σελίδων σχετικής ειδησεογραφίας. Είναι απλό αν μπείτε στην εφαρμογή ( www.similarweb.com), που είναι 100% ελεύθερη και με απλά εργαλεία, που έχει, μπορείτε  να κάνετε άμεσα όποιες συγκρίσεις θέλετε .

Πιστοί λοιπόν στις αρχές μας για πλήρη κάλυψη και από όλες τις διαθέσιμες  έγκυρες  πηγές θεμάτων για την ασφάλιση και τις ασφάλειες …συνεχίζουμε με στόχο το ενημερωτικό μας προϊόν μας να είναι αυτό που ικανοποιεί και καλύπτει τον τελικό χρήστη …που είναι ο αναγνώστης! 

Το “διαφήμιση- συνδρομή” για μας δεν είναι κανόνας για την ενημέρωση που προσφέρουμε στον αναγνώστη. Όλες οι ειδήσεις όλες οι πληροφορίες. Ο αναγνώστης φέρνει την διαφήμιση και όχι η διαφήμιση τον αναγνώστη. Νόμος που λειτουργεί σε όλα τα ΜΜΕ όπου υπάρχουν κανόνες και επαγγελματισμός!  

Να κλείσουμε με μη Fair Play …από συγκεκριμένο που καθημερινά ασχολείται, εδώ και χρόνια, μαζί μας αλλά και άλλους, με τηλέφωνα ψεύτικα σημειώματα, δικής του κατασκευής και έμπνευσης, να διαδίδει (ψιθυριστά -δημόσια δεν τολμά)  διάφορα …ας κουλάρει. Αυτά δεν πιάνουν σε μας …όσοι τον ακούν σε αυτές τις πρακτικές του…τι να πούμε εκπλησσόμαστε!  Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *