Τo “Happy End” της Μαριάννας Πολιτοπούλου στην NN Hellas και το ΝΝ Group

Μπορεί να αποχώρησε αιφνιδιαστικά η κ. Μαριάννα Πολιτοπούλου από την NN Ηellas ωστόσο ήταν μια  αποχώρηση, μετά από μια  πενταετή θητεία της ως CEO της εδώ θυγατρικής του Ολλανδικού Ομίλου, που έγινε σε θετικό κλίμα τόσο με την ανακοίνωση της αποχώρησης όσο και με αποχαιρετιστήριους δείπνους από τον μητρικό όμιλο και την εδώ εταιρία.

Και αυτό το δείχνει σημερινή ανάρτησή της στην σελίδα της στο linkedin, με σχετικό φωτογραφικό υλικό  όπου ανέφερε: 

Ακολουθήστε μας στο Google News

“Ευχαριστώ τον Fabian Rupprecht και την  NN International Leadership Team για το υπέροχο αποχαιρετιστήριο δείπνο στο cooking workshop στη Μαδρίτη και όλα τα θερμά λόγια. Ευχαριστώ επίσης την  NN Hellas και NN Hellas II για το υπέροχο αποχαιρετιστήριο δείπνο στην Αθήνα στις 22 Νοεμβρίου.Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον David Knibbe και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου NN για την πρόσληψη και την εμπιστοσύνη τους. Ήταν πραγματική χαρά και τιμή για μένα που ήμουν μέρος αυτής της μεγάλης ομάδας. Εύχομαι τα καλύτερα στην ταλαντούχα διάδοχό μου Philippa και στην ισχυρή ομάδα της NN στην Ελλάδα. Θα χαρώ πολύ να παρακολουθώ την NN Hellas και την NN Group να σκαρφαλώνουν σε νέα ύψη.”

Η σχετική ανάρτηση σε εικόνα 

Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι η κ. Φιλίππα Μιχάλη αναλαμβάνει επίσημα από την 1 Απριλίου καθήκοντα ως CEO της NN Hellas όπως είχε ανακοινωθεί. 

Πηγή φωτογραφιών : Marianna Politopoulou /linkedin.comΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *