Υπάλληλοι αξιολογούν τους διπλανούς τους και …ανώνυμα !

  • Εμείς εδώ δεν κάνουμε “καταγγελτική” δημοσιογραφία, είμαστε μια ιστοσελίδα θεματικής ενημέρωσης, ωστόσο γίναμε αποδέκτες μιας καταγγελίας συνδικαλιστικής παράταξης στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης και πέραν της συνδικαλιστικής υπερβολής  αν κάποια από αυτά που αναφέρονται είναι έτσι, χρειάζονται της προσοχής.
  • Δεν θα αναφέρουμε ούτε ασφαλιστική ούτε διαμαρτυρόμενη οργάνωση γιατί είναι πάγια τακτική μας να δημοσιοποιούμε, επί το πλείστον, μόνο ανακοινώσεις θεσμικών οργάνων ( συλλόγων) και  δουλειά μας δεν  είναι να “καρφώνουμε”  αλλά να ενημερώνουμε.Και σε κάθε περίπτωση να ζητάμε και να  βάζουμε και την άλλη άποψη…
  • Βέβαια το να αξιολογεί κάθε εταιρία το προσωπικό της είναι θεμιτό και αναγκαίο αλλά προφανώς με τρόπους και μεθόδους που είναι ενδεδειγμένοι και κοινά αποδεκτοί.     
  • Στην προκειμένη περίπτωση, σύμφωνα πάντα με τα καταγγελλόμενα, και με την επιφύλαξη πάντα της συνδικαλιστικής υπερβολής, αναφέρεται μεταξύ άλλων: “σε ένα νέο περιβάλλον, βάζει αυτή τη φορά τους συναδέλφους να «αξιολογήσουν» τους διπλανούς τους στη δουλειά, όλους τους συναδέλφους των ομάδων τους! Μάλιστα προσφέρει και τη δυνατότητα να γίνεται η αξιολόγηση των διπλανών μας «ανώνυμα»…”


Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *