Φήμες για ενδιαφέρον της Εθνικής Ασφαλιστικής για χορηγική ονοματοδοσία του κλειστού της ΑΕΚ στο μπάσκετ

Θέμα σε πολλές αθλητικές ιστοσελίδες έγινε χθες η πληροφορία που είχε αναφέρει δημοσίευμα του euro2day.gr ότι η ομάδα της ΑΕΚ στο μπάσκετ είναι κοντά σε συμφωνία με την Εθνική Ασφαλιστική για χορηγική  ονοματοδοσία του κλειστού γηπέδου της ομάδας στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στα Άνω Λιόσια.

Αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν θα είναι η πρώτη, στην Ελλάδα, ασφαλιστική εταιρία που για  την προώθηση του brand name της θα  ονοματοδοτήσει χορηγικά  γήπεδο αθλητικής ομάδας σε δημοφιλή άθλημα ( ποδόσφαιρο, μπάσκετ).

Οι  χορηγικές ονοματοδοσίες αθλητικών χώρων δημοφιλών ομάδων  , κύρια ποδοσφαιρικών, είναι συνηθισμένες από ορισμένες, κυρίως πολυεθνικές, ασφαλιστικές εταιρίες στην Ευρώπη. Οι χορηγίες αυτές   έχουν τουλάχιστον 10ετή διάρκεια. 

Η πιο γνωστή και μακροχρόνια χορηγική ονοματοδοσία γηπέδου από ασφαλιστική εταιρία είναι της Allianz στο Μόναχο της  Γερμανίας , γνωστό ως  Allianz Arena  έδρα της Μπάγερν και της Μόναχο 1860.

Το κλειστό της ΑΕΚ στα Ανω Λιόσια, που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα φέρεται να ενδιαφέρεται να χορηγήσει με ονοματοδοσία η Εθνική Ασφαλιστική, είναι χωρητικότητας 8000 θέσεων ξεκίνησε να λειτουργεί , μετά τις εργασίες ανακαίνισης, ως έδρα της ΑΕΚ τον Οκτώβριο του 2021.

Κεντρική φωτογραφία : Εξωτερική αποψη των εγκατασεων στα Ανω Λιόσια που βρίσκεται το κλειστό γήπεδο της ΑΕΚ 
Πηγή φωτογραφίας :Savvasg21 – Ano Liosia Indoor HallΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *