Χρεοκοπία για ρωσικό tour operator με πακέτα σε Ελλάδα. Ασφαλισμένοι λέει οι πελάτες

Η ιδιοκτησία του γνωστού ρωσικού tour operator INTRAVEL STOLESHNIKI, ανακοίνωσε την χρεωκοπία της εταιρίας και την παύση εργασιών του.

Το INTRAVEL είχε πρόγραμμα και στην Ελλάδα, ενώ φήμες στη ρωσική τουριστική αγορά κάνουν λόγο για «δύσκολες ώρες» που περνάει και άλλος ταξιδιωτικός οργανισμός, ο οποίος έχει πρόγραμμα για Ελλάδα.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν σε «κλειστή ομάδα» πρακτόρων, το Coral, από τις 19 Αυγούστου ακυρώνει το πρόγραμμα από Αγία Πετρούπολη για Ρόδο, καταργώντας τις πτήσεις και προσφέροντας εναλλακτικούς προορισμούς ή επιστροφή χρημάτων.

Ασφαλιστική κάλυψη
Σημειώνεται ότι όλοι οι τουρίστες είναι ασφαλισμένοι σε τέσσερις ασφαλιστικές εταιρείες: SAO «Yakor» για 20 εκατομμύρια ρούβλια, IC «Investstrah» για 30 εκατομμύρια ρούβλια, JSC IC «Armeets» για 20 εκατομμύρια ρούβλια, OOO IC «Ekip» για 10 εκατομμύρια ρούβλια.
Σύμφωνα με την εταιρία, η ασφαλιστική κάλυψη θα είναι αρκετή για μια πλήρη πληρωμή για όλα τα πακέτα που έχουν πουληθεί, που δεν θα πραγματοποιηθούν. Σε θέματα ασφαλιστικής αποζημίωσης, οι τουρίστες θα πρέπει να επικοινωνούν με τις ασφαλιστικές εταιρείες. Το γραφείο θα λειτουργεί για να διευκολύνει την διαδικασία των αποζημιώσεων
Πηγή: cna.grΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *