Χρυσάφης Χαρίτος & Θωμαή Θεοχαροπούλου -Diamond Member, Συνεργάτης INTERLIFE από το 2013

Θέτουμε στόχους και τους κατακτάμε με πειθαρχία, ανυποχώρητη αισιοδοξία, ανεξάντλητη υπομονή και θηριώδη επιμονή.

Η επιχείρηση ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 2004 στο κέντρο της πόλης των Γιαννιτσών αποτελώντας ένα οικογενειακό επιχειρηματικό όνειρο που έγινε πράξη. Από τότε και μέχρι σήμερα σε ένα σύγχρονο και απαιτητικό περιβάλλον -με τις ιδιαιτερότητες της περιοχής των Γιαννιτσών- έχει δώσει έμφαση στην εξυπηρέτηση και στην κάλυψη ασφαλιστικών αναγκών των επιχειρηματιών και ιδιωτών, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα τη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης. 

Τα τελευταία χρόνια η επιχείρηση αποτελεί τη βάση ενός επιτυχημένου δικτύου συνεργατών το οποίο διαρκώς διευρύνεται με νέα πρόσωπα. Η εταιρία καλύπτει όλο το εύρος των ασφαλιστικών αναγκών που προκύπτουν στην καθημερινότητα μιας σύγχρονης κοινωνίας. 

Παράλληλα προσφέρει στο δίκτυο συνεργατών της τη δυνατότητα συνεχούς εκπαίδευσης και εξέλιξης μέσα από σεμινάρια για την άρτια γνώση των ασφαλιστικών προϊόντων και τεχνικών πώλησης αυτών. 

Στους μελλοντικούς στόχους περιλαμβάνεται η αύξηση προσωπικού χαρτοφυλακίου στους κλάδους Zωής, Yγείας, Aποταμίευσης με σκοπό την εξοικείωση ενός ευρύτερου κοινού σε προϊόντα ζωτικής σημασίας για το μέλλον του και τέλος, η συνεχής  δημιουργία νέων συνεργατών με όραμα και φιλοδοξίες 

Αναδημοσίευση από το Interlife Magazine/ Ιούνιος  2018Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *