Χρυσός χορηγός του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ψυχικού η ΙNTERASCO

H INTERASCO Α.Ε.Γ.Α., είναι φέτος χρυσός χορηγός του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ψυχικού, εγκαινιάζοντας μια νέα ισχυρή σχέση. 

Η Interasco Α.Ε.Γ.Α., που μετρά 130 χρόνια συνεχούς και συνεπούς παρουσίας στην ελληνική ασφαλιστική βιομηχανία, από το 1891, αποτελεί μία σύγχρονη ασφαλιστική εταιρεία, η οποία προσφέρει μια ευρεία γκάμα προγραμμάτων, τόσο για ιδιώτες, όσο και για επιχειρήσεις. Ανήκει ως θυγατρική του Ομίλου Harel Insurance Investments and Financial Services, ο οποίος συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς και χρηματοοικονομικούς ομίλους με έδρα το Τελ Αβίβ και διαθέτει €74 δις επενδυμένα κεφάλαια με 3.000.000 πελάτες.  

Η συγκεκριμένη συμφωνία επιβεβαιώνει, αφενός το σοβαρό επίπεδο λειτουργίας του Π.Ο.ΨΥΧΙΚΟΥ, αφετέρου αναδεικνύει την προοπτική για την επίτευξη ακόμη μεγαλύτερων επιτυχιών. 

Κεντική φωτογραφία: Ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTERASCO κος Κάρολος Σαϊας, η  Διευθύντρια Πωλήσεων & Marketing κα. Ναταλία Γιαννιού, ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού κος Δημήτρης Γαλάνης, ο Πρόεδρος του Π.Ο. Ψυχικού, κος Ιωάννης Πετρίδης, και ο Υποδιευθυντής Πωλήσεων & Marketing, κος Κώστας Αρβανίτης.  Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *