Όλα όσα έγιναν στο εκπαιδευτικό συνέδριο “LEAD THE WAY – Coaching & Leadership”

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 7/6/2024,  Live streaming,  το εκπαιδευτικό συνέδριο “LEAD THE WAY – Coaching & Leadership”, που διοργάνωσε η Ένωση Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος (ΕΣΑΠΕ)  www.esape.gr σε συνεργασία με την GAMA Global Hellas www.gamahellas.com υπό την αιγίδα του ΕΕΑ, της ΕΑΕΕ και του ΕΙΑΣ.

Στο συνέδριο συμμετείχαν περισσότεροι από 900 Συντονιστές & Διοικητικά Στελέχη Εταιρειών, καταγράφοντας νέο ρεκόρ συμμετοχών.

Μπες στο κανάλι μας στο youtube για μια νέα εμπειρία στην ασφαλιστική ενημέρωση

Την εκδήλωση άνοιξε η κα Φανή Θεοφανίδου, ‘Brand & Marketing Strategist – Moderator’, προσφωνώντας τους επίσημους καλεσμένους,  προβάλλοντας τον χαιρετισμό του κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου (Πρόεδρο ΕΕΑ),  του κ. Αλέξανδρου Σαρρηγεωργίου (Πρόεδρο ΕΑΕΕ) και της κας Νάντιας Σταυρογιάννη (Πρόεδρο ΕΙΑΣ).

Στην συνέχεια η κα Φανή Θεοφανίδου προσφώνησε τους εκπροσώπους των Gold Χορηγών: την κα Ανδρεανή Καλλιμάχου (Γεν.Δ/ντρια CNP Cyprialife), την κα Αθηνά Σιηπιλλή Τσίγκη (Γεν.Δ/ντρια Eurolife), τον κ. Νικόλαο Χουλιάρα (Δ/ντή  Πωλήσεων EUROLIFE FFH), τον κ. Ευάγγελο Οικονομόπουλο (Εμπορικό Δ/ντή Groupama Ασφαλιστική) και τον κ. Θοδωρή Ζαχαρόπουλο (Senior Manager, Sales Performance NN Hellas), οι οποίοι απηύθυναν ένα σύντομο χαιρετισμό.

Στο πάνελ GAMA Global Hellas συμμετείχαν τα μέλη του Board (Γεώργιος Ιορδανίδης, Κωνσταντίνος Ρούσσης, Ιωάννης Τοζακίδης, Γιώργος Γώγου και Καίτη Χαμπάκη) και αναπτύχθηκαν όλα τα πλεονεκτήματα τα οποία παρέχονται στα μέλη της GAMA Global Hellas.  Συντονιστής του πάνελ ο δημοσιογράφος κ. Λάμπρος Ρόδης.

Στην συνέχεια απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από τον κ. Κωνσταντίνο Ρούσση (Πρόεδρο ΕΣΑΠΕ & τον κ. Εμμανουήλ Πετρόχειλο (Γεν. Γραμματέα ΕΣΑΠΕ) στον κ. Ιωάννη Τοζακίδη για την πολύτιμη προσφορά του στην ΕΣΑΠΕ ως Πρόεδρος για την περίοδο 2018-2023. 

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου προβλήθηκε ένα εντυπωσιακό video  από όλα τα συνέδρια.

Τα Μέλη του ΔΣ της ΕΣΑΠΕ κ.κ. Κωνσταντίνος Ρούσσης, Αντώνης Αλεξίου, Εμμανουήλ Πετρόχειλος,  Βίλλυ Κωνσταντακοπούλου, Σωτήριος Κουφογεώργος, Αλέξανδρος Ιορδανίδης και Αριστείδης Τουπής, νιώθουν την υποχρέωση να ευχαριστήσουν όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση του συνεδρίου :

  • Το Board GAMA Global Hellas 
  • Το υποστηρικτικό προσωπικό της ΕΣΑΠΕ και της GAMA Global Hellas 
  • Τους Χορηγούς μας
  • Τις Αιγίδες
  • Τους συμμετέχοντες
  • GOLD SPONSORS οι εταιρείες: ALLIANZ, CNP CYPRIALIFE, Eurolife, EUROLIFE FFH, GROUPAMA Ασφαλιστική & NN Hellas.
  • SILVER SPONSORS οι εταιρείες:    GENERALI Hellas, INTERAMERICAN & ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική. 
  • BRONZE SPONSORS οι εταιρείες:  PRIME Insurance, Universal Life & ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική.
  • SPONSOR : ΑΠΟΛΛΩΝ Α.Ε


Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *