Όμιλος Ευρωκλινικής: Τιμητικό Βραβείο στα Patient Partnerships Awards 2022

O Όμιλος Ευρωκλινικής απέσπασε Τιμητικό Βραβείο στην τελετή απονομής των Patient Partnerships Awards 2022, που διοργανώθηκε την Τετάρτη 06 Ιουλίου στo House 124 με τη συμμετοχή σημαντικών εκπροσώπων του Ακαδημαϊκού, επιστημονικού, επιχειρηματικού, θεσμικού και ευρύτερου κλάδου της Υγείας.

Το βραβείο απονεμήθηκε στην Ευρωκλινική για την πρωτοβουλία της να προσφέρει περισσότερους από 250 δωρεάν έλεγχους μαστού στο Κέντρο Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θήβας, αναδεικνύοντας την ιδιαίτερη σημασία που έχει η έγκαιρη διάγνωση για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού. Η δράση υλοποιήθηκε σε τέσσερις φάσεις, με τις πρώτες επισκέψεις να πραγματοποιούνται τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο του 2021, ενώ η τέταρτη και τελευταία επίσκεψη έλαβε χώρα τον Μάρτιο του 2022.

Στη δράση συμμετείχαν εθελοντικά οι εξειδικευμένοι ακτινοδιαγνώστες και χειρουργοί μαστού, ακτινοτεχνικοί και νοσηλευτές της Ευρωκλινικής Αθηνών καθώς και το ιατρικό προσωπικό από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία. Η ενέργεια αυτή δίνει ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στις κοινωνικές διακρίσεις, καθώς η πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας, αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα κάθε μέλους της κοινωνίας μας. Αυτό μάλιστα που ξεχωρίζει την πρωτοβουλία του Ομίλου Ευρωκλινικής είναι ότι οι τρόφιμες του ΚΚ. Ελαιώνα Θήβας είχαν πολλά χρόνια να υποβληθούν σε τυπική μαστογραφία, γεγονός που αυξάνει δραματικά τον κίνδυνο εμφάνισης κακοήθειας.

Η Προϊσταμένη Πολυιατρείου του Ομίλου Ευρωκλινικής, Λαμπρινή Κορδάτου, η οποία παρέλαμε το βραβείο, δήλωσε σχετικά: «Στον Όμιλο Ευρωκλινικής η πρόληψη δεν κάνει διακρίσεις! Για εμάς όλοι οι ασθενείς πρέπει να έχουν ισότιμη πρόσβαση στην υγεία και το αποδεικνύουμε με πράξεις! Η πρόληψη του καρκίνου του μαστού μπορεί να σώσει ζωές. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους γιατρούς και το προσωπικό της Ευρωκλινικής που συμμετείχαν στη δράση αυτή εθελοντικά και ιδιαίτερα την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία που μας υποστηρίζει σε κάθε τέτοια προσπάθεια». 

Κεντρική φωτογραφία: από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, Ευάγγελος Φιλόπουλος, η Διευθύντρια Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Ομίλου Ευρωκλινικής, Εύα Τσιλίκουνα, η Προϊσταμένη Πολυιατρείου του Ομίλου Ευρωκλινικής, Λαμπρινή Κορδάτου, ο Διευθυντής Απεικονιστικού Τμήματος Μαστού και Οστεοπόρωσης Ευρωκλινικής Αθηνών, Πέτρος Μαλακάσης, η Marketing Account Executive του Ομίλου Ευρωκλινικής, Αλεξάνδρα Γεώργα και ο Marketing Coordinator του Ομίλου Ευρωκλινικής, Άκης ΣτεργιόπουλοςΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *