Όμιλος Affidea: Δωρεάν εξετάσεις στους πληγέντες από την πυρκαγιά, για το 2018

Ο Όμιλος Affidea εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική, θέτοντας τις υπηρεσίες του στη διάθεση της Πολιτείας για κάθε δυνατή βοήθεια.

Θέλοντας να συνεισφέρει έμπρακτα στη στήριξη των πληγέντων, ανακοινώνει ότι το Διαγνωστικό Εργαστήριο του Ομίλου στην περιοχή της Βάρης, θα προσφέρει στους πληγέντες δωρεάν εξετάσεις έως το τέλος του 2018. (Σε περίπτωση προσκόμισης του παραπεμπτικού του ΕΟΠΥΥ, δε θα κρατείται η συμμετοχή ασφαλισμένου.)
Πιο συγκεκριμένα, οι πληγέντες προκειμένου να επωφελούνται των δωρεάν εξετάσεων μπορούν να επισκέπτονται τo Διαγνωστικό Εργαστήριο της Βάρης, στη διεύθυνση Λεωφ. Βάρης-Κορωπίου 40-42, με επίδειξη της σχετικής βεβαίωσης από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τον Δήμο ή άλλης αρμόδιας αρχής.
Για ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 210 9655650, Δευτέρα έως Παρασκευή από 06:30 – 21:00 και Σάββατο από 07:30 – 15:00.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Affidea Ελλάδος κ. Θεόδωρος Καρούτζος, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε συγκλονισμένοι από την τραγωδία που βιώνει η χώρα μας. Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και την συμπαράστασή μου σε όσους συμπολίτες μας είδαν τους κόπους τόσων χρόνων να καταστρέφονται. Όλοι εμείς στην Affidea βρισκόμαστε στις επάλξεις για να προσφέρουμε κάθε δυνατή βοήθεια, κάνοντας το καθήκον μας απέναντι στους ανθρώπους που έχουν την ανάγκη μας».Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *