Όμιλος Affidea: Δωρεάν προληπτικές διαγνωστικές εξετάσεις (check up) για τους Πυροσβέστες στα μέτωπα των δασικών πυρκαγιών

Ο Όμιλος Affidea, για ακόμη μια χρονιά, αναγνωρίζει το ανεκτίμητο έργο των Πυροσβεστών, για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών και του Κράτους, αλλά και του φυσικού πλούτου της χώρας.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που με συνέπεια και υψηλή ευθύνη υλοποιεί, ο Όμιλος Affidea στέκεται σταθερά και έμπρακτα δίπλα στο Πυροσβεστικό Σώμα, στηρίζοντας τις υπηρεσίες που παρέχει στην κοινωνία. Συγκεκριμένα, τα Διαγνωστικά Κέντρα Affidea προσφέρουν, για ακόμα μια χρονιά, δωρεάν προληπτικές διαγνωστικές εξετάσεις (check up) στους Πυροσβέστες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του μετώπου των δασικών πυρκαγιών, δίνοντας καθημερινά μάχες πυρόσβεσης σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, για να είμαστε όλοι ασφαλείς. 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Οι δωρεάν εργαστηριακές εξετάσεις (check up) μπορούν να πραγματοποιηθούν σε όλα τα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου Affidea στην Ελλάδα, με ισχύ έως τον Νοέμβριο 2023. Για την ταυτοποίησή τους τα μέλη του Πυροσβεστικού Σώματος θα πρέπει να επιδεικνύουν την υπηρεσιακή τους ταυτότητα, χωρίς να χρειάζεται παραπεμπτικό ιατρού. Σημειώνεται επίσης ότι για τις εξετάσεις αίματος δεν απαιτείται ραντεβού, ενώ το check up μπορείτε να το δείτε αναλυτικά εδώ.

Το έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ομίλου Affidea είναι στη διάθεση του Πυροσβεστικού Σώματος, διασφαλίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα παρεχόμενης ιατρικής φροντίδας, με τεχνολογίας αιχμής και με εγγύηση για την αξιοπιστία των ιατρικών αποτελεσμάτων. 

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Affidea, που παραμένει πιστός στη δέσμευσή του να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας σε πρωτοβάθμιο επίπεδο για όλους.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *