Ένα διαδραστικό webinar με 3 Μελέτες Περιπτώσεων για τους Κλάδους Υγείας, Περιουσίας, Αυτοκινήτου

Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020 στις 18:00 ένα σύγχρονο και διαδραστικό webinar που άφορά όλη την ασφαλιστική έρχεται από το insurancewebinars.gr και τον Χρύσανθο Νικολάκο.

Ο μετασχηματισμός πεποιθήσεων θεωρείται από μόνος του εμπόδιο στην εκπαίδευση επαγγελματιών και δη των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών καθότι δια των ετών άσκησης του Έργου τους έχουν αποκτήσει διαφορετικές βιωματικές πεποιθήσεις στις οποίες έχουν επενδύσει συναισθηματικά. 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Η έννοια της «μετασχηματίζουσας μάθησης» είναι ο βασικός πυλώνας της τηλεκπαίδευσης κατά την οποία οι εκπαιδευτικές ανάγκες των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών καλύπτονται με υποστήριξη και συμβουλευτική διαμέσου μελετών περιπτώσεων (case studies) στις οποίες ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής συμμετέχει και εκφράζεται ενεργά στην επίλυσή τους.

Στο webinar θα παρουσιαστούν τρείς επίκαιρες μελέτες περιπτώσεων, που αφορούν στους κλάδους υγείας, περιουσίας και αυτοκινήτου (μία ανά κλάδο), στις οποίες οι συμμετέχοντες θα συμμετέχουν ενεργά στην επίλυση τους. Οι μελέτες περιπτώσεων έχουν μελετηθεί με διαφοροδιάγνωση, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν vice versa για τη διατήρηση και ανάπτυξη πελατολογίου, ωστόσο με νέα επιχειρηματολογία πώλησης, δηλαδή την έννοια του Κινδύνου, τη Πιθανότητα να συμβεί και την Οικονομική Επίπτωσή του στον υποψήφιο ασφαλισμένο. 

Μετά το πέρας του webinar ο Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής:

Σε επίπεδο γνώσεων θα είναι σε θέση να αναγνωρίζει, διακρίνει, ερμηνεύει περιγράφει και να ορίζει τους τρόπους για την πρόσκτηση νέων πελατών κάτω από τις προϋποθέσεις που ορίζει το νέο επιχειρηματικό περιβάλλον και να μπορεί να αναλαμβάνει κινδύνους προς ασφάλιση με επιστημονικό και καθόλα αποδεκτό και εύχρηστο τρόπο (ανάπτυξη «φυσικού προβλήματος», «Επιμέτρηση και ανάλυση και μοντελοποίηση» του κινδύνου και των οικονομικών επιπτώσεών του, «Οργάνωση και μηχανοργάνωση» των καθημερινών εργασιών του με σκοπό την ταχύτητα).

Σε επίπεδο ικανοτήτων και δεξιοτήτων θα είναι σε θέση να σχεδιάζει, διορθώνει, ελέγχει, επιλύει, εφαρμόζει, ασφαλιστικές λύσεις «με αιτιολογημένη συμβουλή» δομημένες στο νέο επιχειρηματικό περιβάλλον με συνοδό ενδεδειγμένης επιχειρηματολογίας και ειδικών τεχνικών πωλήσεων που βασίζονται στο Κίνδυνο και τις εκφάνσεις του.

Σε επίπεδο στάσεων και συμπεριφορών θα είναι σε θέση να ενθαρρύνει, παροτρύνει, προτιμήσει, υποστηρίξει, υιοθετήσει νέα στάση και συμπεριφορά έναντι της Αγοράς  των υποψηφίων ασφαλισμένων ή των υφισταμένων ασφαλισμένων των χαρτοφυλακίων που διατηρούν καθότι ο ασφαλισμένος πλέον έχει πρόσβαση και γνώση και επιλέγει τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή.  

Ο κ. Νικολάκος θα αποτελέσει τον εισηγητή αυτού του πολύ ενδιαφέροντος εκπαιδευτικού σεμιναρίου που αποτελεί το κατεξοχήν πεδίο οργανωμένης προσπάθειας για την κοινωνική και οικονομική υποστήριξη των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών. 

Το webinar απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών, στελέχη ασφαλιστικών εταιριών, ιδιοκτήτες ασφαλιστικών επιχειρήσεων αλλά και σε νέους που έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Προσφέρεται εντελώς δωρεάν χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης: AEGEAN INSURANCE,  AIG, ASSET MANAGEMENT BROKERAGE, ARAG SE, EUROCOVER INSURANCE LTD, GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, HDI GLOBAL SE, ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ και ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΠΑΝΟΡΜΟΣ.

Για να παρακολουθήσετε το webinar επισκεφτείτε το insurancewebinars.gr την ημέρα και ώρα διεξαγωγής. 



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *