Αλλαγές στο χάρτη των ΕΠΥ ασφαλιστικών εταιριών

Δύο αλλαγές στις Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών (ΕΠΥ) ασφαλιστικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Συνολικά οι ενεργές ασφαλιστικές αυτού του τύπου είναι 12 με την έλευση μιας ακόμη προς το τέλος του περασμένου έτους 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Πρόκειται για την Μαλτέζικη ACCELERANT INSURANCE LIMITED που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από εταιρία που έχει μακρά παράδοση και κορυφαία οργάνωση στην λειτουργία  ΕΠΥ και δεν έχει “κρεμάσει” ασφαλισμένους.

Μάλιστα σε δύο εταιρίες από κεντρική Ευρώπη που εκπροσωπούσε  παλιότερα και έγινε εκκαθάριση καλύφθηκαν οι πάντες μέσω των επικουρικών ταμείων της χώρας που προέρχονταν

Επίσης η Γαλλικής προέλευσης La Parisienne που έκανε την εμφάνισή της μέσα στο 2020 μετονομάστηκε από την μητρική της σε WAKAM.

Εκπροσωπείται από εταιρία με έδρα την Λεωφόρο Συγγρού και διανέμεται από πρακτορειακό σχήμα συμφερόντων γνωστής οικογένειας στον χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και για ένα διάστημα και με ασφαλιστική εταιρία.

Σχετικά την νέα εταιρική ταυτότητα και ονομασία της μητρικής εταιρίας αντιγράφουμε, μεταξύ άλλων, από την σελίδα της στο Linkedin 

Η Wakam είναι ασφαλιστής που προσφέρει 100% ψηφιακές, ασφαλιστικές λύσεις λευκής ετικέτας σε συνεργάτες ηλεκτρονικού εμπορίου, μεσίτες και ασφαλιστές σε 13 ευρωπαϊκές χώρες. 



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *