Αποζημίωση “μαμούθ” από τις ασφαλιστικές στη Sunlight, για τη φωτιά

Εκτιμήθηκε ως η μεγαλύτερη ζημιά σε ασφάλιση περιουσίας στην Ελλάδα, η φωτιά στη Sunlight, καθώς το ποσό της αποζημίωσης θα φτάσει 75 εκατομμύρια ευρώ.
Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο κ. Νικόλαος Μακρόπουλος, πρόεδρος της Ευρώπη Ασφαλιστική, που συμμετείχε στην συνασφάλιση της εταιρίας με ποσοστό 20% .
Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι η ετήσια παραγωγή των ασφαλιστικών στον κλάδο περιουσίας φθάνει περίπου τα 300 εκατ ευρώ. Συνεπώς το ποσό που θα αποζημιώσουν οι συνασφαλίστριες εταιρίες αγγίζει περίπου το 25% της ετήσιας παραγωγής.
Με δεδομένο ότι η συνασφάλιση αυτή γίνεται με την συμμετοχή αντασφαλιστικών εταιριών ο κ Μακρόπουλος επισήμανε ότι από αυτό το γεγονός θα υπάρξουν επιπτώσεις στους αντασφαλιστές.
Να σημειώσουμε εδώ ότι συνασφαλίστριες εταιρίες με λίντερ την Ergo Ασφαλιστική είναι επίσης η Interamerican, Generali , Eurolife , Interasco , Ευρωπαϊκή Πίστη , Ορίζων
Πηγή φωτογραφίας xanthi2.gr


Ακολουθήστε μας στο Google News


Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

1 Comment

  1. Οσοι προνοούν και ασφαλίζουν την περιουσία τους, έχουν και την τύχη της αποζημίωσης που θα τους δώσει το δικαίωμα να αποκαταστήσουν τη ζημιά και, να συνεχίσουν τις εργασίες τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *