Ασφάλειες Be.Brokers-Platinum Member, Συνεργάτης INTERLIFE

Μια δυναμική εταιρεία που πορεύεται στο μέλλον επενδύοντας στο θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης

Η BE BROKERS ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2016 από την οικογένεια Μπράβου, που δραστηριοποιείται στον ασφαλιστικό χώρο από το 1956. Είναι πρακτορειακή εταιρεία Διαμεσολάβησης ασφαλιστικών υπηρεσιών που προσφέρει ολική εξυπηρέτηση και υποστήριξη σε συνεργάτες ασφαλιστές. Συνεχώς αναπτυσσόμενη διαθέτει στην αγορά ασφαλιστικά προϊόντα από 35 ασφαλιστικές εταιρείες και μία τράπεζα (Optima Bank), ενώ παρέχει ηλεκτρονική πλατφόρμα πολυτιμολόγησης, έκδοσης και είσπραξης συμβολαίων (one-stop shop). 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Συνεργάζεται με τις πλέον φερέγγυες ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα, προσδίδοντας πλεονεκτήματα επιλογής στους πελάτες και καλύπτοντας κάθε ασφαλιστική ανάγκη με όρους ανταγωνιστικούς σε σχέση ποιότητας/κόστους. 

Ασκούνται όλοι οι Κλάδοι Ασφάλισης μέσω αποκλειστικού δικτύου συνεργατών στα πρότυπα του Agency system με 10 υποκαταστήματα. Προτεραιότητες για την εταιρεία αποτελούν, τόσο η ανάπτυξη του Κλάδου Ζωής με στόχο να ξεπεραστούν τα 4 εκατ. € σε ασφάλιστρα το 2021, όσο και η αύξηση παραγωγής ύψους 2 εκατ. € στον Κλάδο Γενικών Ασφαλίσεων (εκτός αυτοκινήτου). 

Η άρτια εξυπηρέτηση του συνεργαζόμενου Δικτύου, σε συνδυασμό με την προσήλωση στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη και την άριστη γνώση του αντικειμένου, καθώς και η διαφάνεια των συναλλαγών αποτελούν το κλειδί για μια καλή ετήσια παραγωγή. 

Μελλοντικό στόχο για την BE BROKERS, εκτός από την επαύξηση των ασφαλιστικών εργασιών, αποτελεί η καταξίωσή της ως η εταιρεία με το βέλτιστο επίπεδο εξυπηρέτησης.

Αναδημοσίευση από το περιοδικό Interlife Magazine



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *