Ασφαλίσεις Αυτοκινήτων : Μην σας ξεγελάνε τα χαμηλά ασφάλιστρα!!!

Κάποτε πρέπει να γράψουμε μερικές αλήθειες για τα φτηνά και ακριβά ασφάλιστρα των Αυτοκινήτων που δεν πρέπει να σας ξεγελάνε.

Συγκεκριμένα εγώ πιστεύω ότι αυτό είναι ένας μύθος που πρέπει κάποτε να καταρριφθεί. Κατ’ αρχήν όλες οι Ασφαλιστικές στη “γραμμή εκκίνησης” όλες οι Ασφαλιστικές ξεκινάνε με τα ίδια ασφάλιστρα. Στη συνέχεια λέει η μια πχ “βάζω ΘΡΑΥΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ και το κεφάλαιο κάλυψης είναι 500 € η άλλη λέει 1000 € και η τρίτη λέει 1500 €. Όλες βάζουν την κάλυψη ΘΡΑΥΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ αυτή με τα 1500 € καλύπτει με το μεγαλύτερο κεφάλαιο λογικό είναι να είναι ακριβότερη, η άλλη με 500 € θα είναι φτηνότερη. Όταν έλθει η ώρα της αποζημίωσης, αυτή με τα 500 € δίνει 500 € και ο ασφαλισμένος αρχίζει να διαμαρτύρεται και λέει το γνωστό “Ό|λες οι Ασφαλιστικές είναι ίδιες κλπ κλπ”
ΚΛΟΠΗ όλες βάζουν σαν χρονικό όριο αποζημίωσης τους 3 μήνες, υπάρχουν όμως και άλλες που λένε 45 ημέρες. Δεν είναι λογικό αυτή με τις 45 ημέρες να είναι λίγο ακριβότερη ; Δεν είναι λοιπόν λογικό να σκεφθεί ένας τρίτος αυτό που λένε “ότι δίνεις παίρνεις” ;
Επομένως, ΠΡΩΤΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.
Αν θέλετε να είστε ενημερωμένοι και σωστά Ασφαλισμένοι !!!
Αφήνω και τις εταιρίες που δεν δημιουργούν ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ και είναι υποψήφιες για λουκέτο. ΟΜΩΣ ΧΑΜΗΛΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΧΟΥΝ !!
Οι πιο πάνω συμβουλές είναι από τον ασφαλιστικό σύμβουλο Αντώνη Σαούτη
Περισσότερα στη σελίδα του στο facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *