Βράβευσαν τους κορυφαίους ασφαλιστές

Σε μια λαμπρή εκδήλωση, στο Ζάππειο Μέγαρο, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων, στην κορυφαία εκδήλωσή του, απένειμε τις ετήσιες βραβεύσεις στους κορυφαίους ασφαλιστές της χώρας.

Το πρώτο βραβείο για τον κλάδο Ζωής απενεμήθη στον Θεόδωρο Καρυτινό, της Interamerican.
Το πρώτο βραβείο για τον κλάδο γενικών Ασφαλειών το πήρε ο Κωνσταντίνος Μελισσάρης από την Εθνική Ασφαλιστική.
Το πρώτο βραβείο στον κλάδο Επενδυτικών Προϊόντων απενεμήθη στον Ζακ Σούση της Metlife Alico.
Βπαβεύθηκαν, επίσης 4 μέλη του Π.Σ.Α.Σ που έχουν διακριθεί για την συνεχή συμμετοχή τους στον Διεθνή Χρηματοασφαλιστικό Οργανισμό M..D.R.T (Million Dollar Round Table.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Συγκεκριμένα:
Από την Interamerican ο Γιώργος Αποστόλου και η Ελένη Παπαθανασίου, με 8 χρόνια συμμετοχής ο καθένας.
Ο Νικόλαος Κομπόγιωργας από την International Life, με 5 χρόνια συμμετοχής
Και ο Γιάννης Αργυρόπουλος, ανεξάρτητος Διαμεσολαβητής.
Τιμητική μνεία δόθηκε στον παλαίμαχο Μανώλη Μάρκογλου, ο οποίος ουσιαστικά ήταν εκ των «πιονέρων» του M..D.R.T στην Ελλάδα, με συνεχή συμμετοχή από το 1957.
Η ετήσια βραδιά του Έλληνα Ασφαλιστικού Συμβούλου έχει καθιερωθεί ως Πανασφαλιστική εορτή, καθώς είναι η πολυπληθέστερη συγκέντρωση στελεχών από όλες τις Ασφαλιστικές Εταιρίες. Παρέστησαν στελέχη της Ασφαλιστικής Αγοράς από όλη την ιεραρχία πωλήσεων, εκπρόσωποι τύπου, του Υπουργείου, Επιμελητηρίων, Σωματείων κ.λ.π.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης την έκανε η Πρόεδρος του ΠΣΑΣ κα Ελένη Γρυπάρη και σε μία ομιλία ψυχής, καθήλωσε όλους τους παρεβρισκόμενους με τον απλό και καθαρό της λόγο για τους αγώνες που δίνει ο Σύνδεσμος των ασφαλιστών για την ανάδειξη όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ασφαλιστική αγορά.

«Το περιστύλιο του Ζαππείου μας θυμίζει την ένταξη της χώρας μας στην Ευρώπη. Μία Ευρώπη που έχει μετατραπεί σε πολυεθνική ένωση με πολιτικό και δημοκρατικό έλλειμμα. Είναι έγκλημα αυτό που γίνεται στη χώρα μας. Αν δεν γίνει ένα Ευρωπαϊκό Σύνταγμα, θα έχει αποτύχει όλο το ευρωπαϊκό οικοδόμημα.»

Για την ασφαλιστική αγορά η Κα Γρυπάρη ανέφερε ότι η ασφαλιστική αγορά πρέπει να προσφέρει πολύ περισσότερα για να λάβει πολύ λιγότερα. Χρειαζόμαστε ποιότητα και να ξεπερνάμε τις προσδοκίες των πελατών μας.

Η Κα Γρυπάρη τόνισε το πολύ σημαντικό έργο για την ανάπτυξη και το κύρος του επαγγέλματος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή «μας συνδέει η εκτίμηση, η αλληλεγγύη, ο σεβασμός και πάνω από όλα το επάγγελμα μας» είπε χαρακτηριστικά.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, έγινε η παρουσίαση ενός πολύ πετυχημένου ραδιοφωνικού σποτ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση, ενός τηλεοπτικού διαφημιστικού μηνύματος που θα αναδεικνύει τον κοινωνικό ρόλο του ασφαλιστή και ένα ραδιοφωνικό σποτ που έγινε παλαιότερα από τους φορείς της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Μία στιγμή που εισέπραξε το θερμό χειροκρότημα, όλων των παραβρισκόμενων.

Χαιρετισμός του ΓΓ του ΕΕΑ Γιάννη Χατζηθεοδοσίου

Στον χαιρετισμό του κατά την εκδήλωση ο Γενικός Γραμματέας του ΕΕΑ Γιάννης Χατζηθεοδοσίου ανέφερε:
Να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλους βραβεύθηκαν κι όσοι βραβεύονται σήμερα από τον ΠΣΑΣ. Το Επιμελητήριο και οι συνδικαλιστικοί μας φορείς έχουν φωνή και μπορούν να παρεμβαίνουν, έχουμε απόψεις και μπορούμε να ακουγόμαστε παντού γιατί δρούμε με συνοχή. Το διαφημιστικό σποτ που ετοιμάσαμε θα το ακούτε πλέον σε πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Εμείς είμαστε που θα εμψυχώσουμε τους συναδέλφους μας, και θα δείξουμε την υπεραξία που παράγει το επάγγελμα μας για το συμφέρον των πελατών μας. Το site των ασφαλιστών το www.insurance-eea.gr ανήκει στους διαμεσολαβητές και αποτελεί τη φωνή των διαμεσολαβούντων σε όλη την Ελλάδα. Η ασφάλιση είναι αναγκαία σε όλους στην εποχή της κρίσης. Να έχουμε θέληση και αγάπη για το επάγγελμα. Τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη σημερινή εκδήλωση.
Πηγή : Insurance-eea.gr



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *