Γνωστός Έλληνας πλοιοκτήτης συνελήφθη στο Λονδίνο για υπόθεση ασφαλιστικής απάτης

Ένας Έλληνας εφοπλιστής συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα από την αστυνομία του Λονδίνου για να καταθέσει σε μία υπόθεση που αφορά καταγγελία ασφαλιστικής εταιρίας για πλοίο που είχε ασφαλισμένο για 77 εκατ δολάρια και υποτίθεται ότι έχει καταστραφεί από πειρατές στα ανοικτά των ακτών της Υεμένης.
532252

Οπως αναφέρει το insurancejournal.com η αστυνομία δήλωσε οτι ο Μάριος Ηλιόπουλος ήταν αυτός που συνελήφθη για συνωμοσία για διάπραξη απάτης και οδηγήθηκε με αυτοκίνητο χωρίς διακριτικά, σε δικαστήριο όπου δικάζονται μεγάλες εμπορικές υποθέσεις.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με την Espressonews.gr, από παλιότερο δημοσίευμα, ο Μάριος Ηλιόπουλος μαζί με τα δύο αδέλφια του, εκτός των ποντοπόρων δεξαμενόπλοιων μεταφοράς πετρελαίου, με τα οποία ασχολείται από το 2004, αποφάσισε το 2012 να επενδύσει και στο Αιγαίο, στα δρομολόγια του Αργοσαρωνικού, παρά τις μεγάλες ζημιές που παρουσίαζε ο κλάδος. Είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης (ο «ιθύνων νους» αρέσκεται να λέει ο ίδιος χαριτολογώντας) της SeaJets, της μεγαλύτερης εταιρίας ταχύπλοων σκαφών παγκοσμίως.

Ακολουθήστε μας στο Google News



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *