Διακοπή Κυκλοφορίας στην Ε.Ο από Ελευσίνα ως τον Ισθμό. Οδηγία της Πολιτικής προστασίας για Αττική

Από την Πολιτική Προστασία εκδόθηκαν νωρίς το πρωί της Δευτέρας οι παρακάτω ανακοινώσεις: 

Επείγουσα Σύσταση – Έκκληση προς τους πολίτες της Αττικής

Ακολουθήστε μας στο Google News

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συστήνει στους πολίτες-κατοίκους της Αττικής να αποφεύγουν τις μετακινήσεις τους έως τις 10:00 το πρωί, τόσο για λόγους προληπτικούς όσο και για λόγους αποφυγής κυκλοφοριακής συμφόρησης με πιθανόν δυσάρεστες συνέπειες λόγω συσσώρευσης υδάτων. 

Επείγουσα Υπενθύμιση: Διακοπή κυκλοφορίας από Ελευσίνα έως Ισθμό και στα δυο ρεύματα – Να αποφεύγεται η μετακίνηση προς τα διόδια

Οι πολύ έντονες καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε όλο το μήκος του αυτοκινητόδρομου καθόλη τη διάρκεια της νύχτας είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλη εισροή υδάτων και φερτών υλικών στο οδόστρωμα στην περιοχή της Κινέτας (Χ.Θ. 53+800-61+000).

Για προληπτικούς λόγους και την ασφάλεια όλων, η Τροχαία έδωσε εντολή για διακοπή της κυκλοφορίας από τα διόδια της Ελευσίνας έως τον Ισθμό, καθώς κλειστή παραμένει και η Παλαιά Εθνική Οδός σε διάφορα σημεία από την Κινέτα έως τους Αγίους Θεοδώρους.

Συνεργεία της Ολυμπίας Οδού και υπεργολάβων επιχειρούν στην περιοχή, ενώ όλος ο μηχανισμός παραμένει σε επιφυλακή σε όλο το μήκος του δρόμου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να μην μετακινούνται προς την περιοχή μέχρι νεοτέρας και όσοι είναι ήδη στο δρόμο να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή σε όλες τις μετακινήσεις τους μέχρι να περάσει το κύμα κακοκαιρίας.



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *