Διοικητικές Αλλαγές στην Εθνική Ασφαλιστική

Διοικητικές αλλαγές ανακοίνωσε η Εθνική Ασφαλιστική με τον κ. Γιάννη Σπανουδάκη να αναλαμβάνει την θέση του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή εταιρίας, καθώς και την Αποχώρηση κας Παρασκευής Κοντοπάνου.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της εταιρίας αναφέρει :
Μετά από 37 χρόνια εξαιρετικά επιτυχημένης πορείας στην Εθνική Ασφαλιστική, η κα Παρασκευή Κοντοπάνου, Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια της Εταιρίας αποχωρεί και τη θέση της αναλαμβάνει ο κ. Γιάννης Σπανουδάκης.
Η κα Κοντοπάνου ξεκίνησε την καριέρα της στην Εθνική Ασφαλιστική το 1977 και από το 1999 ανέλαβε θέσεις ευθύνης στην Εταιρία ως Διευθύντρια στον Κλάδο Πυρός και Μηχανολογίας, Πυρός και Μεγάλων Πελατών και ως επικεφαλής της Συντονιστικής Διεύθυνσης Γενικών Ασφαλίσεων και Εξυπηρέτησης Μεγάλων Πελατών. Από το 2011 ήταν Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια της Εθνικής Ασφαλιστικής έχοντας υπ’ ευθύνη της τους Κλάδους Πυρός, Αστικής Ευθύνης καθώς και τους Λοιπούς Γενικούς Κλάδους.
857447Τόσο ο Πρόεδρος της Εταιρίας κ. Δημήτρης Δημόπουλος όσο και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Σπύρος Μαυρόγαλος, ευχαριστούν θερμά την κα Κοντοπάνου για το εμπεριστατωμένο και ιδιαίτερα πολύτιμο έργο που αυτή προσέφερε, βοηθώντας, σε πολύ ουσιαστικούς τομείς, να επιτευχθούν οι στόχοι της Εθνικής Ασφαλιστικής, της μεγαλύτερης Εταιρίας του κλάδου.
Ο κ. Γιάννης Σπανουδάκης, έμπειρο στέλεχος της αγοράς αναλαμβάνει καθήκοντα Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή της Εταιρίας. Ο κ. Σπανουδάκης έχει πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.
Κατείχε μέχρι πρότινος τη θέση του Γενικού Διευθυντή Γενικών Ασφαλίσεων στην «EFG Eurolife» ενώ έχει διατελέσει στέλεχος στην «Φοίνιξ ΓΑΕ ΑΕ», στην «Marsh ΕΠΕ» και σε άλλες εταιρίες.
Η διοίκηση της Εταιρίας του εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.


Ακολουθήστε μας στο Google News


Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *