Εκλέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Δ.Α.Ε.

Ξεκινούν άμεσα οι πρώτες δράσεις.

Δεκάδες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές του Ν. Θεσσαλονίκης, και όχι μόνο, παρευρέθηκαν στη Γενική Συνέλευση καθώς και στην εκλογική διαδικασία που ακολούθησε για την εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Δ.Α.Ε., τα μέλη του οποίου θα διοικήσουν τον Σύνδεσμο για την επόμενη διετία. 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Στη Γενική Συνέλευση υπήρξε μεγάλη προσέλευση αλλά και δεκάδες νέες εγγραφές μελών. Οι υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Δ.Α.Ε είχαν την ευκαιρία να αναφερθούν κατά τη διάρκεια των ομιλιών τους στους λόγους για τους οποίους αποφάσισαν να συνεισφέρουν στην επαναδραστηριοποίηση του Σ.Δ.Α.Ε..

Κατά την πρώτη Γενική Συνέλευση, που ακολούθησε την επόμενη μέρα των εκλογών (σύμφωνα με το καταστατικό), τα εκλεγμένα μέλη συγκροτήθηκαν σε Σώμα ως ακολούθως:

  1. Βασιλειάδης Αριστείδης: Πρόεδρος
  2. Δουμάνης Ισαάκ: Α’ Αντιπρόεδρος
  3. Χρήστου Ιωάννης: Β’ Αντιπρόεδρος
  4. Σταύρος Αθανασιάδης: Γενικός Γραμματέας
  5. Πανίδης Βασίλειος: Ταμίας
  6. Σωτηριάδης Γρηγόρης: Μέλος
  7. Τσιορπάκας Δημήτρης: Μέλος

Κατά τη διάρκειά της εναρκτήριας ομιλίας του ο προσωρινός πρόεδρος του Σ.Δ.Α.Ε, κ. Κυριάκος Μερελής, ευχαρίστησε τους συναδέλφους για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα που απηύθυνε η προσωρινή διοίκηση της οποίας αποτέλεσε πρόεδρος και ανακοίνωσε ότι δε θα είναι υποψήφιος στις εκλογές, διότι όντας εκλεγμένος στο διοικητικό συμβούλιο του Ε.Ε.Θ., θεωρεί μη ταιριαστό να είναι υποψήφιος και στις εκλογές του Σ.Δ.Α.Ε., προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα και σε άλλους συναδέλφους να στελεχώσουν θεσμικά όργανα εκπροσώπησης του επαγγελματικού κλάδου των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών. 

Ο νέος πρόεδρος του Σ.Δ.Α.Ε, κ. Αριστείδης Βασιλειάδης αναφερόμενος στην εκλογή του δήλωσε τα εξής: «Η συμμετοχή μου στον ΣΔΑΕ αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα αλλά, ταυτόχρονα, μου δημιουργεί και τη μεγάλη ευθύνη να προσφέρω τα μέγιστα από πλευράς μου, προκειμένου να ενισχυθεί ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής της Θεσσαλονίκης, να μπορεί να εκφράζει τη δική του φωνή και παράλληλα, να συμμετέχει σε σημαντικές αποφάσεις που επηρεάζουν το μέλλον του. Είμαι πεπεισμένος πως για πρώτη φορά μία ομάδα νέων ανθρώπων, που έχουν όρεξη για σοβαρή και σκληρή δουλειά, θέλουν η Θεσσαλονίκη να έχει την ουσιαστική και δυναμική εκπροσώπηση που της αρμόζει».

Επίσης, από την εκλογική διαδικασία προέκυψαν και τα παρακάτω όργανα του Σ.Δ.Α.Ε. τα οποία στελεχώνουν οι εξής συνάδελφοι:

Εξελεγκτική Επιτροπή

  1. Αναστασίου Γεώργιος
  2. Σπύρου – Γαλάνης Αλέξανδρος
  3. Χουρμουζέλης Χουρμούζης

Εφορευτική Επιτροπή

  1. Αξινιάρης Στυλιανός
  2. Παπαφυλάκης Αθανάσιος
  3. Σιώχου Ματίνα

Η νέα Διοίκηση φιλοδοξεί να αποδείξει ότι οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές του Νομού Θεσσαλονίκης μπορούν να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις που σχετίζονται με τη διαμόρφωση του νέου πλαισίου λειτουργίας του επαγγέλματος τους.

Από το επόμενο κιόλας Διοικητικό Συμβούλιο θα τεθούν τα πρώτα θέματα συζήτησης, προκειμένου τα μέλη του Σ.Δ.Α.Ε. να αποκτήσουν αποκλειστικά προνόμια αλλά και την υποστήριξη που τους αρμόζει στο συνεχές μεταβαλλόμενο οικονομικό και νομοθετικό περιβάλλον.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά την κα. Ματίνα Σιώχου και τον κ. Κωνσταντίνο Λάσκο για την πολύτιμη συμβολή τους στην ομαδική προσπάθεια επαναδραστηριοποίησης του Συνδέσμου, καθώς και όλους τους συναδέλφους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές που συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες και  εξέλεξαν τους αντιπροσώπους τους.



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *