Ερωτηματικά “για το εργασιακό μέλλον των 200 γραμματέων των εταιρικών γραφείων πωλήσεων” από συνδικαλιστές της Εθνικής Ασφαλιστικής

Η συνδικαλιστική παράταξη “Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία” στο Σύλλογος της Εθνικής Ασφαλιστικής ανάρτησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου την παρακάτω ανακοίνωση :

Αναπάντητα ερωτήματα

Συνάδελφοι,

Ακολουθήστε μας στο Google News

Πλησιάζουμε στον Σεπτέμβρη, τον μήνα δηλαδή που ο κ. Κωνσταντάς μας ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσουν και θα φανούν οι αλλαγές στην Εταιρία τις οποίες περιμένουμε να δούμε και να βιώσουμε.

Το μεγάλο ερώτημα που έχουμε είναι το πώς, με ποιόν τρόπο, από ποιους και με ποια κριτήρια θα γίνει η αξιολόγηση των συναδέλφων μας μέσω τρίτων εταιριών.

Των συναδέλφων μας δηλαδή του διπλανού γραφείου που χρόνια τώρα κάνουν ότι ακριβώς οι τακτικοί υπάλληλοι της Εταιρίας.

Σε αυτά τα ερωτήματα δεν έχουμε πάρει ακόμα καμία απάντηση. Στα ερωτήματα δηλαδή που αφορούν τη ζωή και το εργασιακό μέλλον 230 εργαζόμενων.

Όπως δεν έχουμε πάρει καμία απάντηση για το εργασιακό μέλλον των 200 γραμματέων των εταιρικών γραφείων πωλήσεων που ουσιαστικά και πρακτικά μισθοδοτούνται από την Εταιρία μέσω των εξόδων της, αλλά τυπικά δεν εμφανίζονται σαν προσωπικό της.

Θεωρούμε ότι η Διοίκηση της Εταιρίας οφείλει να δώσει άμεσα συγκεκριμένες και συγκροτημένες απαντήσεις.

Το οφείλει σε όλους τους εργαζόμενους. Το οφείλει στο όνομα και την ιστορία της.

Θα περιμένουμε.

Συναδελφικά,

Η Σ.Ε.



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *