Ευρωπαϊκή Πίστη: Εξόφληση Ασφαλίστρων μέσω της Πανευρωπαϊκής Υπηρεσίας MyBank

Η Ευρωπαϊκή Πίστη στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους της, ανακοινώνει την υιοθέτηση και εφαρμογή της υπηρεσίας «MyBank», της ολοκληρωμένης πανευρωπαϊκής λύσης ηλεκτρονικών πληρωμών.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μέσω του MyBank όλοι οι ασφαλισμένοι της Εταιρίας μπορούν πλέον να πραγματοποιούν την εξόφληση του συμβολαίου τους με χρέωση του τραπεζικού τους λογαριασμού σε πραγματικό χρόνο και με μηδενικό κόστος, χωρίς τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Η υπηρεσία MyBank είναι διαθέσιμη σε όλους τους κατόχους InternetBankingκαι η διαδικασία είναι απλή: Ο χρήστης επισκέπτεται το www.europaikipisti.grκαι πιο συγκεκριμένα την εφαρμογή OnlinePayστην ενότητα MyServices, επιλέγει ως τρόπο πληρωμής την υπηρεσία MyBank και μεταφέρεται στο περιβάλλον e – bankingτης Τράπεζάς του για να ολοκληρώσει την πληρωμή.

Με την υιοθέτηση της υπηρεσίας MyBank, η Ευρωπαϊκή Πίστη συνεχίζει να ανταποκρίνεται στις συνεχόμενα μεταβαλλόμενες ανάγκες και απαιτήσεις των καταναλωτών, ενσωματώνοντας τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές στη λειτουργία της.



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *