Ευρώπη Ασφαλιστική: Κεφαλαιακή επάρκεια (SCR) 219%.

Υπερ-επάρκεια κεφαλαίων και υψηλή φερεγγυότητα, διαθέτει η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που υπέβαλε στην Τράπεζα της Ελλάδος.
98765

Αναλυτικά, ο δείκτης κεφαλαιακής επάρκειας (SCR ratio) το α΄ τρίμηνο του 2016 ανήλθε στο 219% με κερδοφορία που ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο ευρώ , ενώ για το έτος 2015 διαμορφώθηκε στο 204%, με την απόδοση των κερδών επί των ιδίων κεφαλαίων να ανέρχεται σε 34,50% για τη χρήση του 2015, δηλαδή επιδόσεις που αποτελούν αδιαμφισβήτητο εχέγγυο για την αναπτυξιακή πορεία της εταιρίας.
Στο πλαίσιο αυτό ο Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος κ. Νικόλαος Μακρόπουλος αναφέρει ότι: «Είμαστε έτοιμοι να εφαρμόσουμε όλα όσα σχεδιάζουμε εδώ και καιρό ώστε η Ευρώπη Ασφαλιστική να αναπτυχθεί περαιτέρω.
Η εταιρεία, στελεχώνει τα τμήματά της με έμπειρο προσωπικό, συζητά διεύρυνση στις συνεργασίες της, και δημιουργεί προϊόντα και υπηρεσίες, αντίστοιχα, της δυναμικής που έχει αποκτήσει.
Οι εξελίξεις αυτές θα ανακοινωθούν στην ετήσια εκδήλωση της ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ στις 22 Ιουνίου στον Αστέρα Βουλιαγμένης, όπου θα βραβευτούν κορυφαία στελέχη και συνεργάτες μας».
Η δυναμική πορεία της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, όπως αυτή αποτυπώνεται στα οικονομικά της στοιχεία οφείλεται μεταξύ άλλων στην τεχνογνωσία της, το ανθρώπινο δυναμικό και την ορθολογική διοίκησή της.
Ο κανόνας του διπλού ελέγχου (4 eyes-principle) κυριαρχεί σε όλες τις λειτουργίες της Εταιρείας ενώ η Επενδυτική Στρατηγική της στηρίζεται στον κανόνα του συνετού επενδυτή με στόχο την οικονομική εξασφάλιση πρώτα από όλα των πελατών της.

Ακολουθήστε μας στο Google News



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *