Η Affidea βραβεύτηκε ως «Πάροχος Διαγνωστικών Υπηρεσιών Υγείας» στα Health Investors Awards 2022

Η Affidea, ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών διαγνωστικής απεικόνισης και εξωνοσοκομειακής περίθαλψης στην Ευρώπη, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά ότι βραβεύτηκε ως «Πάροχος Διαγνωστικών Υπηρεσιών Υγείας» στα Βραβεία Health Investors 2022.

Τα Health Investor Awards αναγνωρίζουν εξαιρετικά επιτεύγματα, καινοτομία και αριστεία στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και στοχεύουν στην επιβράβευση οργανισμών που έχουν συνεισφέρει σημαντικά στον ιατρικό κλάδο.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Η Affidea τιμήθηκε από την κριτική επιτροπή για την καινοτόμο προσέγγισή της στην πρωτοπορία στη σύγχρονη τεχνολογία για τη βελτίωση των κλινικών αποτελεσμάτων, στην ασφάλεια των ασθενών και στην εμπειρία τους στα ιατρικά κέντρα, ενώ ταυτόχρονα και στη βελτίωση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας. Οι τρεις καινοτόμες πρωτοβουλίες που έθεσαν την Affidea στο επίκεντρο των Health Investors Awards ήταν:

1. Η ψηφιοποίηση της εμπειρίας των ασθενών στα κέντρα της Affidea, από τον προγραμματισμό ραντεβού έως την ηλεκτρονική εγγραφή και τα ηλεκτρονικά αποτελέσματα, με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας των ασθενών σε κάθε στάδιο της ιατρικής διαδρομής.

2. Το πρόγραμμα MRI Excellence που προσφέρει ενημέρωση για τη χρήση των μονάδων μαγνητικής τομογραφίας και μέσω του οποίου η Affidea πέτυχε 28% αύξηση στον αριθμό των εξετάσεων ανά ώρα, αύξηση με 5% της βαθμολογίας NPS ασθενών και + 11% σε έσοδα για τις μαγνητικές τομογραφίες. Το πρόγραμμα εστιάζει στην περαιτέρω βελτίωση, εξετάζοντας πολλούς δείκτες αξιολόγησης (KPI), όπως ο μέσος αριθμός εξετάσεων ανά ώρα, ο χρόνος αδράνειας του μηχανήματος, οι ώρες ανοίγματος και κλεισίματος, ο αριθμός των εξετάσεων, η αλλαγή ασθενούς και το ποσοστό χρήσης σε οποιοδήποτε κέντρο. Τα δεδομένα εξάγονται από πάνω από 150 μηχανήματα μαγνητικής τομογραφίας σε δέκα χώρες όπου η Affidea έχει παρουσία, με στόχο τη βελτίωση της παροχής περίθαλψης και της εμπειρίας του ασθενούς, αυξάνοντας παράλληλα τη λειτουργική αποτελεσματικότητα. 

3. Το καινοτόμο λογισμικό Τεχνητής Νοημοσύνης που εγκατέστησε η Affidea στα κέντρα που διαθέτουν PET/CT στην Ιταλία, την Πολωνία και τη Ρουμανία, για να διατηρήσει την ποιότητα των εικόνων που έχουν ληφθεί με μειωμένη δόση ιχνηθέτη ή μειωμένο χρόνο σάρωσης. Προκειμένου να επικυρωθεί ο αλγόριθμος Τεχνητής Νοημοσύνης, πραγματοποιήθηκε πιλοτικός έλεγχος στο κέντρο Affidea IRMET στο Τορίνο της Ιταλίας, που αποτελεί διαπιστευμένο ιστότοπο PET-CT σύμφωνα με UEMN/EBNM και EARL. Τα κλινικά αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά, επιτυγχάνοντας 33% μείωση της δόσης FDG, χωρίς μείωση της ποιότητας της εικόνας, σε συνδυασμό με μείωση του χρόνου σάρωσης έως και 50%. Μια χαμηλότερη δόση για ασθενείς που υποβάλλονται σε εξετάσεις PET-CT μεταφράζεται σε αυξημένη ασφάλεια, ενώ η μείωση του χρόνου εξέτασης οδηγεί σε μεγαλύτερη άνεση για τους ίδιους. Όλα αυτά έχουν επιτευχθεί, διατηρώντας την ίδια ποιότητα εικόνας και ακρίβεια στη διάγνωση, μαζί με λειτουργική αποτελεσματικότητα για το ιατρικό κέντρο.

Ο Giuseppe Recchi, CEO της Affidea, δήλωσε: «Είναι τιμή μας που λαμβάνουμε αυτό το βραβείο, εκ μέρους όλων των ανθρώπων της Affidea που συνέβαλαν σε αυτήν την επιτυχία. Είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα και μια αναγνώριση της κουλτούρας για καινοτομία που οδηγεί όλες τις πρωτοβουλίες μας στην Affidea, εστιάζοντας στην παροχή κλινικής αριστείας και τεχνολογίας αιχμής στην εμπειρία των ασθενών. Είμαι υπερήφανος για λογαριασμό όλων των ανθρώπων που εργάζονται στην Affidea – και η διάκριση αυτή αποτελεί απόδειξη πως ό,τι κάνουμε στην Affidea έχει μεγάλα οφέλη για τους ασθενείς, τους γιατρούς μας και συνολικά για τα συστήματα υγείας σε κάθε χώρα όπου είμαστε παρόντες».

Ο Michał Kwieciński, Senior VP Regional COO, ο οποίος εκπροσώπησε την Affidea στην τελετή απονομής, σημείωσε: «Ήταν τιμή να παραλάβω το βραβείο εκ μέρους της Affidea και της εξαιρετικής μας ομάδας. Είμαστε υπερήφανοι που παρέχουμε υπηρεσίες διαγνωστικής απεικόνισης υψηλής ποιότητας και στις 15 χώρες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, μέσω της εταιρείας του Ομίλου μας – Fortius clinic, προσφέρουμε έναν μοναδικό συνδυασμό υψηλής διαγνωστικής και ορθοπεδικής χειρουργικής παγκόσμιας κλάσης, διασφαλίζοντας άριστη κλινική ποιότητα και εξαιρετική εξυπηρέτηση ασθενών».

Οι κριτές που βράβευσαν την Affidea σαν πάροχο διαγνωστικών υπηρεσιών της χρονιάς, ανέφεραν κατά την τελετή απονομής: Η εταιρεία «πέτυχε εξαιρετική ανάπτυξη μέχρι το 2021, προσθέτοντας 47 νέα ευρωπαϊκά διαγνωστικά κέντρα. Με ισχυρή δέσμευση για την εφαρμογή καινοτόμων κλινικών λύσεων για τη βελτίωση τόσο των κλινικών αποτελεσμάτων όσο και της ασφάλειας των ασθενών. Η Affidea κατέχει ισχυρή θέση στην εθνική και διεθνή αγορά με εντυπωσιακά και καινοτόμα αποτελέσματα. Η είσοδος της Affidea στο Ηνωμένο Βασίλειο σηματοδοτεί την εμπιστοσύνη της σε αυτήν την αγορά και θα παρακολουθούμε την πρόοδό τους με ενδιαφέρον και ανυπομονησία.”

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο Grosvenor House Hotel στο Λονδίνο, όπου συμμετείχαν 1.200 εκπρόσωποι και στελέχη από τον τομέα της υγείας.



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *