Η ARAG χορηγός του Αθλητικού Συλλόγου Πατρών ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Η ARAG με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης γίνεται αρωγός στην προσπάθεια του Α.Σ. «Προμηθέας Πατρών» για προώθηση του αθλητισμού ως μέσου πολιτισμού και διεξόδου από την κρίση (πνευματική & οικονομική) που διέρχεται η χώρα μας,υποστηρίζει την ανατροφή μίας νέας γενιάς αθλητών και πολιτών και γίνεται χορηγός του ιστορικού σωματείου.
Ο Αθλητικός Σύλλογος «Προμηθέας» είναι ένα σωματείο που ιδρύθηκε στην Πάτρα το 1985 από την αγάπη μίας ομάδας πρώην αθλητών προς τον υγιή, ερασιτεχνικό αθλητισμό και έκτοτε δραστηριοποιείται ανελλιπώς στα αθλητικά δρώμενα της πόλης. Είναι ένας Σύλλογος που ενδιαφέρεται και καλλιεργεί σε βάθος τα αθλήματα της καλαθοσφαίρισης, του σκακιού και του πιγκ-πογκ.
Τμήματα Αθλητικού Συλλόγου
Όπως προαναφέρθηκε στον ΑΣ Προμηθέας Πατρών λειτουργούν άρτια τμήματα σκάκι, καλαθοσφαίρισης (basket) και επιτραπέζιας αντισφαίρισης (ping-pong).

Τμήμα Καλαθοσφαίρισης
Αυτό βέβαια που θεωρείται σημαντικότερη επιτυχία είναι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν 260 παιδιά στα τμήματα υποδομής της ομάδας μπάσκετ τα οποία συμμετέχουν στα πρωταθλήματα όλων των ηλικιών (εφηβικό, παιδικό, παμπαίδων, μίνι) με πρωταγωνιστικό ρόλο.
Τα τελευταία χρόνια ο Σύλλογος έχει ρίξει μεγαλύτερο βάρος στην οργάνωσή του με αποτέλεσμα αρκετές επιτυχίες να έρθουν σε αγωνιστικό επίπεδο και αυτή τη στιγμή η ανδρική ομάδα του μπάσκετ να αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική κατηγορία, όπου εκπροσωπεί την Πάτρα και ολόκληρη την Αχαΐα και θα αγωνιστεί απέναντι σε σωματεία της Αττικής, της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδας.
Η ανδρική ομάδα μπάσκετ αν και νεοφώτιστη βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα και είναι το απόλυτο φαβορί για άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία.
Η ARAG είναι υποστηρικτής αυτής της προσπάθειας και μάλιστα είναι χορηγός των μεταδόσεων των εντός έδρας αλλά και αρκετών εκτός έδρας αγώνων μέσω livestreaming από τα site pelop.gr, iliasport.gr και asp-promitheas.gr.

Ακολουθήστε μας στο Google News



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *