Η Carglass® Ελλάδος συμμετείχε στο Spirit of Belron® Challenge 2019 – 25 χρόνια Afrika Tikkun

Ολοκληρώθηκε για ακόμη μια χρονιά το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό και αθλητικό γεγονός της Belron®, μητρικής εταιρίας της Carglass®, με στόχο την υποστήριξη του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Afrika Tikkun. Στις 29 Σεπτεμβρίου 2019 περισσότεροι από 1.400 εργαζόμενοι και συνεργάτες του ομίλου από όλον τον κόσμο, συγκεντρώθηκαν στην Dorney Lake του Λονδίνου, με σκοπό την υποστήριξη του ιδρύματος, μέσω του αθλητισμού.

Η πρωτοβουλία αυτή συνδυάζει την αγάπη για τη φυσική δραστηριότητα με την κοινωνική ευθύνη. Ο στόχος για φέτος, που όλοι μαζί καταφέραμε να φτάσουμε, ήταν τα 25 εκατομμύρια ραντ – περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ – για τα 25 χρόνια λειτουργίας του ιδρύματος. Καθ’όλη αυτή τη διάρκεια, το ίδρυμα έχει προσφέρει βοήθεια σε 90.500 παιδιά, έχει εφοδιάσει κατάλληλα ενήλικες 18-25 ετών για το εργασιακό τους μέλλον, έχει στηρίξει 75.000 οικογένειες και έχει σερβίρει περισσότερα από 20 εκατομμύρια γεύματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Για την ελληνική ομάδα καταγράφηκε ρεκόρ συμμετοχών, αφού την Carglass® Ελλάδος εκπροσώπησαν επάξια 41 δρομείς, ποδηλατιστές και κολυμβητές. Η επιμονή για την επίτευξη του στόχου, που αφορά τόσο ατομικά τον κάθε αθλητή, όσο και συλλογικά την αποστολή ολόκληρη, επέφερε στη χώρα μας δύο μετάλλια, το χρυσό για τον Ημιμαραθώνιο, στην κατηγορία των Ανδρών και το ασημένιο για τα 5 χιλιόμετρα Τρέξιμο, στην κατηγορία των Γυναικών.

Η Carglass® υπηρετεί πιστά το θεσμό της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και το αποδεικνύει έμπρακτα, με αξονά 3 βασικούς πυλώνες: τον Τρόπο Εργασίας (Ηθική και Δεοντολογία), το Περιβάλλον, και την Ανταπόδοση προς την Κοινωνία μέσω της εθελοντικής εργασίας. Βασικές αρχές που όλοι οι εργαζόμενοι ενστερνίζονται και εφαρμόζουν.



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *