Η Mega Brokers πρώτη σε εγγεγραμμένα ασφάλιστρα των γενικών της Interamerican

Μια ακόμα διάκριση για την MEGA, αυτή τη φορά από την INTERAMERICAN, επιβεβαιώνει την πρωτοπόρο θέση που κατέχει η εταιρεία στην ελληνική ασφαλιστική αγορά και τη διαρκή ανοδική της πορεία, η οποία συνεχίζεται μέσα από σειρά επιλογών, αποδίδοντας υπεραξία και στους συνεργάτες, και στα στελέχη της και στην λειτουργία της.

H MEGA το 2018 βρέθηκε στην κορυφή σε εγγεγραμμένα ασφάλιστρα γενικών της INTERAMERICAN και για την επίδοσή της βραβεύτηκε στο ετήσιο συνέδριο της ασφαλιστικής εταιρείας, διάκριση που έρχεται να ενισχύσει την δυναμική της εταιρείας περαιτέρω και να εδραιώσει την κορυφαία της θέση στην αγορά.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της MEGA κ Γιάννης Χατζηθεοδοσίου με βάση τα αποτελέσματα μιας ακόμα επιτυχημένης χρονιάς, δήλωσε: «Η διάκριση που κερδίσαμε από την INTERAMERICAN μας χαροποιεί, αποτελεί μια ηθική επιβράβευση με αξία και την αναγνωρίζουμε ως υψηλή αναγνώριση του έργου μας, των ανθρώπων μας, και των επιλογών της εταιρείας μας. Η κάθε διάκριση επιβεβαιώνει την μοναδική μας στόχευση να δημιουργούμε αξία, να φέρνουμε αποτέλεσμα και να συνεισφέρουμε με δημιουργικό πλεόνασμα στον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης. Για εμάς όλους στη MEGA αποτελεί μονόδρομο η εξέλιξη και η διαρκής αναβάθμιση των υποδομών μας, και η στήριξη των συνεργατών μας»



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *