Η Prime Insurance στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Το κέντρο της Αθήνας μετατράπηκε σε μία μεγάλη γιορτή την Κυριακή 4 Μαϊου! Οι πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΣΕΓΑΣ και έδωσαν ισχυρό παρόν στον 3ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο της Αθήνας.

Παραπάνω από 12.000 δρομείς όλων των ηλικιών, εκμεταλλεύτηκαν τον ηλιόλουστο καιρό της Κυριακής, φόρεσαν τα αθλητικά τους και έτρεξαν, γέλασαν και διασκέδασαν συμμετέχοντας ακόμα και με τα μωρά στα καρότσια!
3266
Η Prime Insurance ήταν εκεί με ισχυρή ομάδα, τιμώντας τη φανέλα της εταιρίας! Ο Γενικός Δ/ντης κ.Ρούβας, ο Δ/ντης Marketing & Επικοινωίας κ.Νίνος και προσωπικό από όλα τα τμήματα της Prime έδωσαν τον καλύτερό τους ευατό και κατάφεραν να τερματίσουν όλοι!
Να επισημανθεί πως δρομείς, εθελοντές και προσωπικό που συμμετείχαν, είχαν ασφαλιστική κάλυψη για προσωπικό ατύχημα και το σύνολο της διοργάνωσης ήταν καλυμμένο για αστική ευθύνη από την Prime Insurance.
Ακολουθεί το Run Greece στα Ιωάννινα στις 11 Μαϊου. Και σ’αυτή τη διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ υποστηρικτής θα είναι η Prime Insurance καλύπτοντας τις ασφαλιστικές ανάγκες δρομέων, εθελοντών και προσωπικού.

Ακολουθήστε μας στο Google News



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *