ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ:Κύκλος Σπουδών για την απόκτηση Πιστοποιητικού Επιπέδου Α

Με αφορμή την ανακοίνωση από την Τράπεζα της Ελλάδος, της ημερομηνίας διεξαγωγής εξετάσεων στις 09/02/2013 στην Αθήνα, ο Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, ως πιστοποιημένο Κέντρο Εκπαίδευσης Διαμεσολαβούντων, ανακοινώνει την έναρξη Κύκλου Σπουδών για την απόκτηση Πιστοποιητικού Επιπέδου Α’ της Τράπεζας τηςΕλλάδος.
Τα μαθήματα που θα αρχίσουν την Παρασκευή 25/01/2013 θα διεξαχθούν στο κτήριο της Γενικής Διεύθυνσης Αθηνών & Νότιας Ελλάδος του Ομίλου, στη Λεωφόρο Συγγρού 175 στην Αθήνα και θα ολοκληρωθούν σε δύο Σαββατοκύριακα (26 και 27/01 και02 και 03/02/2013).
Το κόστος των μαθημάτων είναι 200 €, ενώ για επιχειρήσεις με άνω των 2 συμμετοχών, το κόστος διαμορφώνεται στα 180 €. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα διεξαγωγής μαθημάτων στο χώρο της ενδιαφερόμενης επιχείρησης, με πρόγραμμα και ωράριο που θα συμφωνηθεί. Στους εγγεγραμμένους θα διανεμηθούν δωρεάν εκπαιδευτικές σημειώσεις και πρόσθετο υλικό όπου εμπεριέχονται οι παρουσιάσεις των εκπαιδευτών οι οποίοι θα αναλύσουν διεξοδικά την εξεταστέα ύλη με τα νέα δεδομένα της Τράπεζας της Ελλάδος, και τεστ προσομοίωσης των εξετάσεων με τα νέα δεδομένα.
Η προθεσμία για την υποβολή στην Τράπεζα της Ελλάδος, της Αίτησης Συμμετοχής στις εξετάσεις λήγει την Κυριακή 20/01/2013 και το παράβολο των εξετάσεων πρέπει να καταβληθεί μέχρι την Τρίτη 22/01/2013. Σχετικές οδηγίες παρέχονται στους ενδιαφερόμενους που έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στο Κέντρο Εκπαίδευσης.
Η υλικοτεχνική υποδομή, τα εποπτικά μέσα και οι έμπειροι εκπαιδευτές σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον της Διοίκησης για εμπεριστατωμένη κατάρτιση και διαρκή επιμόρφωση όσων ασχολούνται με την Ιδιωτική Ασφάλιση εγγυώνται την επιτυχία στις εξετάσεις που οργανώνονται από την Τράπεζα της Ελλάδος.


Ακολουθήστε μας στο Google News


Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *