Καταγγέλλουν το κλείσιμο της Ασφαλιστικής Evima Group

Με μια αιφνίδια και πρωτοφανή για τα ασφαλιστικά χρονικά απόφαση, το αρμόδιο όργανο της Τράπεζας της Ελλάδας, έβαλε «λουκέτο» στην Ασφαλιστική Εταιρία Evima Group A.E., πετώντας στον δρόμο εκατοντάδες εργαζομένους, χιλιάδες ασφαλιστικούς πράκτορες και συνεργάτες, πλήττοντας κατά τρόπο ανεπανόρθωτο μια οικονομική μονάδα που είχε και έχει τη δυνατότητα να είναι μια υγιής επιχείρηση.
Άλλωστε, απέδειξε με την πορεία της, την συνέπεια της στην αγορά και στους καταναλωτές/πελάτες της.
Προφανώς η λειτουργία αυτής της ασφαλιστικής εταιρίας ενόχλησε πολλούς και οδήγησε σε κινήσεις που δεν έχουν προηγούμενο στην αγορά προκαλώντας πλήθος ερωτημάτων.
Πώς είναι δυνατόν να μπαίνει «λουκέτο» σε μια επιχείρηση χωρίς ΚΑΜΙΑ προειδοποίηση???
Συνεργάτες, υπάλληλοι και ασφαλιστικά γραφεία τα οποία είχαν ως αποκλειστική δραστηριότητα την πώληση των υπηρεσιών της εταιρίας, αντιμετωπίζουν σήμερα τις τραγικές συνέπειες αυτής της απαράδεκτης απόφασης.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ και ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την ανάλγητη απόφαση της ΤτΕ ΔΙΟΤΙ:

Ακολουθήστε μας στο Google News

Υπήρξε παντελής έλλειψη ενημέρωσης για την πορεία της εταιρείας.
Καταστατική υποχρέωση της αρμόδιας επιτροπής είναι η διαφύλαξη των δικαιωμάτων του εκάστοτε ασφαλιστικού διαμεσολαβητή, και η πλήρης ενημέρωση του σχετικά με την φερεγγυότητα των ενεργών ασφαλιστικών εταιρειών.
Απροειδοποίητη παύση εργασιών χωρίς ουδεμία σύσταση για την φερεγγυότητα της εταιρίας.
Ουδέποτε η εταιρία τέθηκε σε επιτήρηση. Οφείλαν να δώσουν τον απαιτούμενο χρόνο για την λήψη αποφάσεων σχετικά με τις περαιτέρω ενέργειές μας, ως διαμεσολαβητές και ασφαλώς ως καταναλωτές.
Διαπόμπευση και αμαύρωση της επαγγελματικής μας ταυτότητας.
Οι πελάτες, διαμαρτύρονται για την μέχρι τέλους παραμονής τους στην εταιρεία. Ακόμη και την ημέρα του ξαφνικου κλεισίματος της Evima δηλ. 08/02/2013,τα συνεργαζόμενα πρακτορεία προέβησαν σε έκδοση ασφαλιστηρίων Evima. Ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων και δεχτήκαμε επίθεση για σκοπιμότητα από μέρους μας και παράνομη είσπραξη ασφαλίστρων.
Τεράστια απώλεια χρημάτων.
Δεν δόθηκε η ευκαιρία να προβεί κάθε διαμεσολαβητής σε οποιαδήποτε ασφαλιστική επιλογή καθώς δεν υπήρχαν άλλες επαγγελματικές συνεργασίες στα περισσότερα συνεργαζόμενα πρακτορεία. Το αναπάντεχο κλείσιμο, άφησε τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές χωρίς δυνατότητα ασφάλισης νέων πελατών αλλά και μεταφοράς των υπαρχόντων σε άλλες εταιρείες.
Στέρηση διαπραγματευτικού δικαιώματος.
Το αναπάντεχο κλείσιμο της εταιρείας, και μάλιστα την τελευταία εργάσιμη ημέρα της εβδομάδας, στέρησε την δυνατότητα σε κάθε διαμεσολαβητή για διαπραγμάτευση συνθηκών & όρων συνεργασίας με οποιαδήποτε άλλη ασφαλιστική εταιρεία.
Στέρηση δικαιώματος διαμεσολαβητών και ως καταναλωτές, να μην έχουν επιλογή ασφάλισης σε άλλη εταιρεία.
Η πλειοψηφία των συνεργατών διατηρεί ασφαλισμένα στην εταιρεία οικογενειακά περιουσιακά στοιχεία (οχήματα, καταστήματα, γραφεία, κατοικίες κ.ο.κ.) τα οποία μείνανε στον αέρα. Παντελής έλλειψη ενδιαφέροντος για την προστασία αυτών. (ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ)
Απώλεια εργασίας για τους υπαλλήλους των ασφαλιστικών γραφείων καθώς γίνανε άμεσες απολύσεις βοηθητικού προσωπικού.
Εκατοντάδες οικογένειες είναι σήμερα στο δρόμο.

Πείτε μας την ΑΛΗΘΕΙΑ σήμερα.

www.evima-synergates.gr



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

2 Comments

  1. Κυριοι συνεργατες της EVIMA να τα αφησετε αυτα τα τερτιπια, γιατι πραγματικα προκειται για τερτιπια.
    Ολοι εσεις που συνεργαζοσασταν με την EVIMA Γνωριζατε πολυ καλα την κατασταση της εταιριας καθως και τις Μεθοδους αποζημιωσεων της. Απλα ειχε ενα πολυ ελκυστικο πακετο προμηθειων και για το λογο αυτο , σε συνδυασμο με το χαμηλο ασφαλιστρο , την πουλαγατε στους ανυποψιαστους και ταληροφονιαδες πελατες σας.
    Απλα τωρα σας μπηκε το αγγουρι, επειδη ο Νομος προβλεπει την ευθυνη του Διαμεσολαβητη, και του ζηταει να πληρωσει κι εκεινος, εκτος αν αποδειξει οτι δεν γνωριζε οτι η εταιρια παει για φουντο.
    Τι μας λετε τωρα? Εσεις καταδεχτηκατε να συνεργαζεστε μαζι τους χωρις να εχετε καν συμβασεις, και τωρα μιλατε για στερηση διαπραγματευτικου δικαιωματος και μη επαρκες περιθωριο για να συναψετε νεες συνεργασιες.
    Δεν λυπαμαι καθολου τους που ξεχασαν την επαγγελματικη τους ταυτοτητα στο σπιτι τους και πηγαν και ανοιξαν γραφεια με σκοπο την Ρεμουλα.
    Κυριοι σε μια συνεργασια η προμηθεια δεν ειναι το παν.

  2. Οι πράκτορες που συνεριζόντουσαν με την evima, θα έπρεπε να γνωρίζουν τι κάνουν και να μην το παίζουν κακόμοιροι! Όλοι οι άλλοι δηλαδή που δεν κάναμε σύμβαση με την εν λόγω εταιρία παρόλο που μας πλησίασαν με τα πολύ χαμηλά ασφάλιστρά τους, γιατί δεν κάναμε σύμβαση μαζί τους, πάρα προτιμήσαμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ακριβότερο ασφάλιστρο, αλλά σιγουριά;;;!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *