Νέα στελέχη στο δυναμικό της Matrix Insurance & Reinsurance Brokers

Ένας ιδιαιτέρως έμπειρος και καταξιωμένος underwriter της αγοράς του Λονδίνου στα lines D&O, Crime και Financial Institutions, ο Andrew Coleman, εντάχθηκε από τα τέλη Μαΐου στο δυναμικό της Matrix Insurance & Reinsurance Brokers.
Με 25ετή θητεία στο underwriting, ο Andrew Coleman, υπήρξε επί 15 περίπου χρόνια υψηλόβαθμο στέλεχος της Marsh (Divisional Director, Marsh FINPRO London και Vice President Marsh Global Broking FINPRO New York), καθώς και Vice President της Guy Carpenter και Underwriter στην Navigators Underwriting Agency, ενώ το τελευταίο διάστημα εργάστηκε μεταξύ άλλων για την δημιουργία και αναβάθμιση καλύψεων όπως το ασφαλιστήριο Μ&Α (Mergers & Acquisitions) και την κάλυψη Cyber Liability στο πλαίσιο των Specialty Lines της Aviva.
Ο Paul Hutchison, που επίσης ξεκίνησε πρόσφατα τη συνεργασία του με την MATRIX, είναι ένα έμπειρο στέλεχος, με 12ετή εμπειρία σε όλους τους κλάδους υψηλή εξειδίκευση στα Professional Lines και άριστη γνώση καλύψεων όπως αυτές της Αστικής Ευθύνης, των Ελαττωματικών Προϊόντων, των Εργατικών Αποζημιώσεων, των Αθλητικών Κινδύνων, των Warranties και άλλων εξειδικευμένων κινδύνων. Ο Paul Hutchison είναι άριστος γνώστης των αγορών της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ασίας.
Έχει εργαστεί στην Alexander Forbes/Lockton ως επικεφαλής του Miscellaneous International PI team, δημιούργησε το Maritime Security χαρτοφυλάκιο στην Price Forbes, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε καθήκοντα Divisional Director του Τομέα Επαγγελματικών και Οικονομικών Υπηρεσιών στην BMS.
Σύμφωνα με τον Δημήτρη Τσεσμετζόγλου, CEO της Matrix Insurance & Reinsurance Brokers SA: «H συμμετοχή στελεχών με τη βαθιά γνώση και τη σφαιρική αντίληψη του Paul Hutchison και του Andrew Coleman στο team της Matrix και με έδρα το γραφείο του Λονδίνου, υποδηλώνει την πρόθεση της εταιρίας να εξελιχθεί σε έναν σημαντικό παίκτη στις διεθνείς αγορές και με εξειδίκευση στα Speciatly Lines. Παράλληλα, αντικατοπτρίζει την αναγνώρισή της ως συνεχώς ανερχόμενης δύναμης στις αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται».


Ακολουθήστε μας στο Google News


Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *