Οι προκλήσεις της ευρωπαϊκής ασφαλιστικής αγοράς για την ασφάλιση των κινδύνων του διαδικτύου

Η EIOPA  συνεχίζει το διάλογο με τα ενδιαφερόμενα μέρη σχετικά με την ασφάλιση των κινδύνων στο διαδίκτυο.

Έτσι την 1η Απριλίου 2019, η Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφαλίσεων και Επαγγελματικών Συντάξεων (EIOPA) φιλοξένησε ένα εργαστήριο για την ασφάλιση στο  Κυβερνοχώρο.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Συμμετείχαν περισσότεροι από 100 εκπρόσωποι της ασφαλιστικής βιομηχανίας, των μεσιτών, των αντισυμβαλλομένων, των ρυθμιστικών αρχών, των ομάδων προβληματισμού και άλλων ενδιαφερομένων.

Το σεμινάριο συνέχισε τον διάλογο με τον ασφαλιστικό κλάδο στον τομέα της ασφάλισης στον κυβερνοχώρο, ο οποίος κατέληξε σε μια πρώτη έκθεση της EIOPA που δημοσιεύθηκε το 2018.

Ο στόχος του εργαστηρίου ήταν να συζητηθούν και να εντοπιστούν πιθανές λύσεις για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η ευρωπαϊκή αγορά ασφάλισης στον κυβερνοχώρο.

Συγκεκριμένα, το εργαστήριο επικεντρώθηκε σε δύο κύριες προκλήσεις: την κάλυψη των κινδύνων και την ποσοτικοποίηση των κινδύνων στον κυβερνοχώρο.

Δείτε αναλυτικό εδώ την ημερήσια διάταξη και  περίληψη του εργαστηρίου, τις εισαγωγικές παρατηρήσεις του προέδρου της EIOPA, Gabriel Bernardino, καθώς και τις  παρουσιάσεις



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *