Ομαδική ασφάλιση στην Interamerican για τους εργαζόμενους της ΑΒ Βασιλόπουλος

Ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης δημιούργησε η INTERAMERICAN, ειδικά για το ανθρώπινο δυναμικό της ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, δίνοντας τη δυνατότητα σε 7.200 εργαζομένους να επωφεληθούν των ασφαλιστικών καλύψεων ζωής, ατυχημάτων, νοσοκομειακής και εξωνοσοκομειακής περίθαλψης.

Η υψηλή φερεγγυότητα και τεχνογνωσία στις ασφάλειες, κατατάσσουν την INTERAMERICAN μεταξύ των πρώτων εταιρειών, καθώς μέσω των ολοκληρωμένων προγραμμάτων που προσφέρει, καταφέρνει να καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των εταιρειών. Οι επιχειρήσεις που έχουν εμπιστευθεί την ΙΝΤERAMERICAN για Ομαδική Ασφάλιση του ανθρώπινου δυναμικού τους ξεπερνούν τις 700. Η ασφαλιστική εταιρεία ανήκει στον όμιλο ACHMEA, έναν από τους μεγαλύτερους συνεταιριστικούς ασφαλιστικούς οργανισμούς στον κόσμο και τον μεγαλύτερο στην Ευρώπη, η εμπειρία του οποίου ξεπερνά τα 200 έτη.

Ακολουθήστε μας στο Google News

2634Σε αυτό το πλαίσιο και με βασικό μέλημα τη δημιουργία βέλτιστων συνθηκών εργασίας για τους εργαζομένους της, η ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ προσφέρει το πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης από την INTERAMERICAN, εκφράζοντας έτσι την αναγνώριση από τη διοίκηση της μεγάλης προσφοράς του προσωπικού στην ανάπτυξη της εταιρείας. Για την ασφάλιση διαμεσολάβησε η εταιρία ΜΑΡΤΕΝ ΑΕ.



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *