Ο Ιάσων Δημητρακόπουλος νέος CTO του Insurancemarket.gr

Το insurancemarket.gr, κορυφαία εταιρεία παροχής ψηφιακών ασφαλιστικών υπηρεσιών και η μεγαλύτερη ιστοσελίδα σύγκρισης και αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα, στα πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης των ψηφιακών τεχνολογιών της καλωσορίζει τον Ιάσονα Δημητρακόπουλο ο οποίος και αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Technology Officer.

Ο Ιάσων Δημητρακόπουλος εξειδικεύεται στον χώρο του software engineering εστιάζοντας στη δημιουργία ισχυρής ομαδικής κουλτούρας και την απόδοση αξίας μέσω της τεχνολογίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει αναλάβει ανώτερες ηγετικές θέσεις σε εισηγμένες πολυεθνικές εταιρίες, συνεργαζόμενος με ομάδες ανάπτυξης λογισμικού στην Ελλάδα αλλά και στις περιοχές των EMEA, LATAM και APAC.

Είναι απόφοιτος του University of Essex (BEng Internet Engineering) ενώ κατέχει και μεταπτυχιακό τίτλο από το University of Reading (MSc Network Centred Computing).

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της μητρικής εταιρίας Money Market Α.Ε κ. Σωτήριος Παπαντωνόπουλος καλωσόρισε τον κ. Δημητρακόπουλο, σημειώνοντας ότι “Η προσθήκη του Ιάσονα, ενός στελέχους με βαθιά γνώση των προκλήσεων και των τεχνολογικών εξελίξεων στο ψηφιακό οικοσύστημα, στην διοικητική ομάδα της εταιρείας, θα συνεισφέρει σημαντικά στην περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας, της τεχνολογικής μας υπεροχής και καινοτομίας. Τον καλωσορίζουμε θερμά και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο του ρόλο.”



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *