Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ δίπλα στις υποψήφιες νέες μαμάδες

Συνεργασία με το σωματείο Be-Live

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ συνεργάζεται με το σωματείο Be-Live, στηρίζοντας έμπρακτα τα ζευγάρια που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί. 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Η συνεργασία αυτή στοχεύει στην ανάπτυξη και τη σταδιακή αύξηση του πληθυσμού σε ακριτικές περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας, ώστε να αντιμετωπιστεί η υπογεννητικότητα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Όμιλος θα προσφέρει τις εξετάσεις προετοιμασίας για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή σε ζευγάρια που έχουν διαγνωστεί με υπογονιμότητα και απευθύνονται στη Be-Live, προερχόμενα από απομακρυσμένες περιοχές της χώρας

Οι περισσότερες εξετάσεις αφορούν τις υποψήφιες νέες μαμάδες, αλλά προβλέπεται έλεγχος και για τους υποψήφιους μπαμπάδες.  

Τα ζευγάρια θα εξετάζονται με μηδενική επιβάρυνση, είτε μόνο με παραπεμπτικό του ΕΟΠΥΥ (χωρίς συμμετοχή), είτε εντελώς δωρεάν. 

Όλες οι εξετάσεις διενεργούνται σε άνετο και φιλικό περιβάλλον, υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας για το προσωπικό και τους εξεταζόμενους. 

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ συμπληρώνει 40 χρόνια στον κλάδο της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Η είσοδος στην πέμπτη δεκαετία σηματοδοτεί και την είσοδο σε μια νέα εποχή. Στο νέο αυτό ξεκίνημα, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ υλοποιεί αποφασιστικά βήματα προς την κατεύθυνση της πρωτοπορίας και της καινοτομίας, συνεχίζει πιο δυνατή, με σταθερή προσήλωση στο όραμα της προαγωγής της Υγείας όλων. 



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *