Περίεργος “διαγωνισμός” με δώρο 3GB σε κινητό αν απαντήσεις σε ερωτηματολόγιο για ασφάλειες;

Το αναδημοσιεύουμε από την ιστοσελίδα techmaniacs.gr γιατί είναι και περίεργο και μη συμβατό με επιχειρηματικές πρακτικές σε θέματα προμόσιον στον τομέα των ασφαλίσεων ακόμη και από online παίκτες.

Τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο κυκλοφορούν οδηγίες για το πως να πάρεις εντελώς δωρεάν 3GB σε κινητό Cosmote, με τη μόνη προϋπόθεση να συμπληρώσεις ένα ερωτηματολόγιο. Το ερωτηματολόγιο φέρεται να περιστρέφεται γύρω από το Cosmote insurance, τη γνωστή υπηρεσία με τις ασφάλειες αυτοκινήτου και μηχανής.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Στο τέλος σου ζητά να πληκτρολογήσεις τον αριθμό του κινητού σου και τα 3GB θα ενεργοποιηθούν στις 21 Μαρτίου. Βέβαια, διευκρινίζουν οι ιστοσελίδες που δημοσιεύουν την είδηση ότι δεν σχετίζεται με 5ψηφια. Σε κάθε περίπτωση ακόμη και να μην σχετίζεται με 5ψηφια, αρνούμαι να δώσω για 3GB τον αριθμό μου σε μια άγνωστη ιστοσελίδα μέσα από την οποία δεν γνωρίζουμε που θα καταλήξει αυτός ο αριθμός και τι θα κάνουν με αυτόν.

Δεν γνωρίζω αν πρόκειται για 5ψηφια, δεν γνωρίζω αν πρόκειται όντως για έρευνα που την έχει εγκρίνει η Cosmote. Απλά θέλω να εκφράσω την επιφυλακτικότητά μου διαβάζοντας την είδηση σε γνωστές ιστοσελίδες του χώρου. Είναι καθαρά προσωπική μου άποψη, γενικώς το όλο concept δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη.

 Πηγή: techmaniacs.gr



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *